این بازدید با همراهی رئیس پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی، معاونتها و رئیس بخش تحقیقات فرآوری آبزیان، از خط تولید فرآوری، توانمندیهای آزمایشگاهی و پروژه های تحقیقاتی اجرا شده در بخش، انجام گردید. سپس توسط کارشناسان بخش، توضیحات تخصصی در ارتباط با تمامی دستگاههای تولیدات تحقیقاتی و فرآیند های آماده سازی و آشنایی با فرآورده های شیلاتی و روند کنترل کمی و کیفی آن ها، ارائه گردید. در ادامه آقای دکتر محمودی ضمن تائید و ابراز خرسندی از فعالیتهای انجام شده، با تاکید بر لزوم افزایش سرانه مصرف ماهی در کشور و ترویج مصرف فرآورده های شیلاتی، آشنایی هرچه بیشتر مردم با فرآورده های متنوع آبزیان و جایگزینی آن با سایر گوشتها را راهکار مهمی در بهرهوری از منابع محدود آب کشور و در راستای تحقق خودکفایی و اقتصاد مقاومتی برشمردند.