گوشت ماهی حاوی مقداری چربی است که نام آن ( امگا-3 ) می باشد. چربی امگا-3 در گوشت قرمز وجود ندارد. این چربی که از نوع غیر اشباع می باشد برخلاف سایر چربیها برای بدن زیان ندارد بلکه فایده های فراوانی داشته و به پیشگیری و درمان بسیاری از بیماریها ازجمله موارد ذیل کمک می کند. بیماری تصلب شرائین و افزایش فشار خون: چربی امگا – 3 در رگها رسوب نمی کند و موجب تنگ شدن رگها نمی گردد، همچنین پیشرفت بیماری را در مبتلایان کاهش می دهد. سکته قلبی: این چربی باعث کاهش خطر سکته قلبی می شود. ماهی را بخاطر این خاصیت داروی جهانی قلب نیز نامیده اند. نوزاد نارس: امگا – 3 باعث کاهش خطر تولد نوزاد نارس گردیده و با افزایش رشد سریع مغز جنین، توان هوشی را در کودکان زیاد می کند. بیماری صرع: این چربی باعث کاهش حمله های صرعی می گردد. دیابت: امگا – 3 در پیشگیری و درمان بیماری دیابت کمک زیادی می کند. چاقی: چربی ماهی به آسانی جذب خون شده و موجب چاقی نمی گردد. آلزایمر: این بیماری نیز با چربی امگا – 3 کاهش می یابد. میگرن: مصرف ماهی موجب کم شدن حمله های میگرنی می شود. افسردگی: افسردگی پس از زایمان مادران، با مصرف امگا – 3 کاهش می یابد. سکته مغزی: چربی گوشت ماهی از لخته شدن خون جلوگیری کرده و خطر سکته مغزی را کاهش می دهد. آسم: کودکانی که بیشتر از گوشت و چربی ماهی استفاده می کنند کمتر به بیماری آسم مبتلا می شوند. برونشیت: مصرف چربی ماهی احتمال بروز بیماری برونشیت در انسان را کاهش میدهد. آلرژی: این بیماری که نوعی حساسیت به مواد گوناگون می باشد در مصرف کنندگان چربی ماهی کمتر مشاهده می شود. سرطان: مقاومت بدن در مقابل انواع سرطان با مصرف امگا – 3 افزایش یافته و این چربی باعث کاهش رشد غده های سرطانی و مدت بیماری می گردد. آرتروز: روغن ماهی التهاب، درد و خشکی مفصل ها را تسکین داده و عوارض بیماری آرتروز را کاهش می دهد. روماتیسم: مصرف مداوم ماهی باعث کاهش بیماری روماتیسم می گردد. ریزش مو: در شیمی درمانی روغن ماهی باعث کاهش ریزش مو می گردد. |