مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   جمعه 4 فروردین 1396

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
پیوندها

سفره شیلاتی
کیلکا سوخاری کیلکا سوخاری
>>فریدون رفیع پور
نمايش جزئيات
اشترودل ماهی اشترودل ماهی
>>فریدون رفیع پور
نمايش جزئيات
کتلت میگو کتلت میگو
>>فاطمه نوغانی
نمايش جزئيات
کوبه ماهی کوبه ماهی
>>فاطمه نوغانی
نمايش جزئيات
کوکوی اشبل ( تخم ) ماهی کوکوی اشبل ( تخم ) ماهی
>>دکتر علی اصغر خانی پور
نمايش جزئيات
خوراک ماهی و پنیر خوراک ماهی و پنیر
>>دکتر علی اصغر خانی پور
نمايش جزئيات
سوسیس ماهی سوسیس ماهی
>>فاطمه نوغانی
نمايش جزئيات
رولت میگو رولت میگو
>>فاطمه نوغانی
نمايش جزئيات
کیک ماهی کیک ماهی
فرشته خدابنده
>> نمايش جزئيات
مالاتای ترش مالاتای ترش
علی اصغر خانی پور
>> نمايش جزئيات
میگو پلو میگو پلو
معصومه رهنما
>> نمايش جزئيات
ماهی شکم پر ماهی شکم پر
علی اصغر خانی پور
>> نمايش جزئيات
دانلود نرم افزار
مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان ایران

مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان ایران ( بندر انزلی - کیلومتر 11 جاده انزلی - آستارا )

مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان با مشارکت UNDP ( برنامه عمران سازمان ملل متحد ) در مهر ماه 1381 رسماً افتتاح گردید. هدف از ایجاد این مرکز معرفی تکنولوژی نوین فرآوری ماهی و سایر آبزیان در ایران می باشد. در این مرکز بطور خاص برنامه های تحقیق و ترویج تکنو لوژی فرآوری های نوین و بسته بندی ماهی وهمچنین روشهای کنترل کیفیت وآموزش به صاحبان صنایع در نظرگرفته شده است. این مرکز با برخورداری از پیشرفته ترین خطوط تولید، آزمایشگاههای تخصصی و با بهره مندی از توان علمی و فنی متخصصین و کارشناسان صاحب نام کشور به عنوان یکی از مراکز تابعه موسسه تحقیقات شیلات ایران سازماندهی گردیده و تحت نظارت و مدیریت این موسسه خدمات علمی و فنی خود را ارائه می نماید.

خبرها
روز درختکاری روز درختکاری

پیرو هماهنگی های بعمل آمده با اداره منابع طبیعی شهرستان بندر انزلی مورخ 15/12/95 به مناسبت روز درختکاری ، نهال های اصلاح شده تحویلی در محوطه بخش تحقیقات که از قبل محل آنها آماده گردیده بود، توسط محققین و کارشناسان بخش تحقیقات فرآوری آبزیان کاشته شد...
نمايش جزئيات
برگزاری کارگاه آموزشی دربخش تحقیقات فرآوری آبزیان برگزاری کارگاه آموزشی دربخش تحقیقات فرآوری آبزیان

روز چهارشنبه مورخ 13/11/95 کارگاه آموزشی با عنوان " اندازه گیری قدرت ژلی سوریمی(گوشت پالایش شده ماهی)" توسط آقای مهندس رفیع پور دربخش تحقیقات فرآوری آبزیان به صورت آموزش تئوری و عملی برگزار شد...

نمايش جزئيات
سخنرانی علمی سخنرانی علمی

دهمین سخنرانی علمی تحت عنوان " تهیه سس ماهی از موتو ماهیان " توسط جناب آقای مهندس امیری سندسی، مورخ 6/11/95 در سالن همایش بخش تحقیقات فرآوری آبزیان انجام شد...

نمايش جزئيات
انتصاب انتصاب

دکتر علی اصغر خانی پور رئیس پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی طی حکمی مهندس فاطمه نوغانی را به عنوان مسئول آزمایشگاههای بخش فرآوری آبزیان منصوب نمودند …

نمايش جزئيات
سخنرانی علمی سخنرانی علمی

نهمین سخنرانی علمی تحت عنوان " توسعه، عمل آوری و بازارهای جهانی ماهی تیلاپیا " توسط جناب آقای مهندس زارع، مورخ 20/10/95 در سالن همایش بخش تحقیقات فرآوری آبزیان انجام شد...

نمايش جزئيات
سخنرانی علمی سخنرانی علمی

هشتمین سخنرانی علمی تحت عنوان " تغییرات پس از مرگ موثر بر کیفیت حسی مواد غذایی دریایی " توسط سرکار خانم مهندس نوغانی، مورخ 29/9/95 در سالن همایش بخش تحقیقات فرآوری آبزیان انجام شد...

نمايش جزئيات
تولید فرآورده های دودی گرم تولید فرآورده های دودی گرم

تولید فرآورده دودی گرم از ماهیان خاویاری، ماهی سالمون و ماهی تیلاپیا در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان...

نمايش جزئيات
سخنرانی علمی سخنرانی علمی

هفتمین سخنرانی علمی تحت عنوان " بررسی پارامتر های غیر زیستی دریاچه های مصنوعی " توسط سرکار خانم مهندس عظمت دادای قندی، مورخ 19/8/95 در سالن همایش بخش تحقیقات فرآوری آبزیان انجام شد...

نمايش جزئيات
جلسه برنامه ریزی فعالیتهای علمی و پژوهشی در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری جلسه برنامه ریزی فعالیتهای علمی و پژوهشی در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری

جلسه پیشرفت برنامه های علمی و پژوهشی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان با حضور رئیس پژوهشکده، قائم مقام بخش و محققین، روز یکشنبه مورخ 16/8/95 در سالن همایش این بخش برگزارگردید...
نمايش جزئيات
شرکت در نمایشگاه  دستاوردهای تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی در سازمان مدیریت شرکت در نمایشگاه دستاوردهای تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی در سازمان مدیریت
بخش تحقیقات فرآوری آبزیان در نمایشگاه دستاوردهای تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی از تاریخ
10-8 آبان ماه سال جاری در تهران و در سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور شرکت نمود...

نمايش جزئيات
سخنرانی علمی سخنرانی علمی

ششمین سخنرانی علمی تحت عنوان " آشنایی با نرم افزار End Note توسط سرکار خانم مهندس صغری کمالی، مورخ 12/7/95 در سالن همایش بخش تحقیقات فرآوری آبزیان انجام شد...

نمايش جزئيات
شرکت در نمایشگاه بین المللی شیلات، آبزی پروری، صید و صنایع وابسته شیلاتی شرکت در نمایشگاه بین المللی شیلات، آبزی پروری، صید و صنایع وابسته شیلاتی
بخش تحقیقات فرآوری آبزیان در نمایشگاه بین المللی شیلات، آبزی پروری، صید و صنایع وابسته شیلاتی با عرضه محصولات متنوع شیلاتی از تاریخ 12-10 مهرماه سال جاری در تهران و در محل نمایشگاه و همایش های بین المللی برج میلاد شرکت نمود...

نمايش جزئيات
مصاحبه با خبرگزاری ایرنا مصاحبه با خبرگزاری ایرنا

در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ایرنا روز چهارشنبه مورخ 7/7/95 ، قائم مقام بخش تحقیقات فرآوری آبزیان از تولید خمیر ماهی آماده مصرف بعنوان یک فرآورده غذایی با ارزش و دارای قابلیت صادرات خبر داد...

نمايش جزئيات
تولید فرآورده های متنوع جدید شیلاتی در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان تولید فرآورده های متنوع جدید شیلاتی در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان

تولید فرآورده های متنوع شیلاتی که بیشتر فرمولاسیون ها برای طعم دار کردن فیله در انواع مارینادها با نظر کارشناسان بخش تحقیقات فرآوری آبزیان، روز دوشنبه مورخ 5/7/95 انجام شد...

نمايش جزئيات
مصاحبه با خبرگزاری ایرنا مصاحبه با خبرگزاری ایرنا

در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری ایرنا روز یکشنبه مورخ 28/6/95 ، قائم مقام بخش تحقیقات فرآوری آبزیان از تولید تنقلات خشک شیلاتی از ماهی کیلکای دریای خزر خبر داد...

نمايش جزئيات
تمدید پروانه ساخت دو فرآورده ماهی دودی گرم و فیش بال توسط معاونت غذا ودارو تمدید پروانه ساخت دو فرآورده ماهی دودی گرم و فیش بال توسط معاونت غذا ودارو
پس از یک سال پیگیری مستمر جهت تمدید پروانه ساخت دو فرآورده، ماهی دودی گرم و فیش بال با هماهنگی معاونت غذاو دارو و همچنین بازدید کارشناسان آن معاونت و نمونه برداری از محصولات فوق ، پروانه این دو محصول از تاریخ 2/6/95 تمدید گردید و برای تولید این دو محصول با برند شامیشیل مشکلی وجود نخواهد داشت...
نمايش جزئيات
پروژه دانشجویی پروژه دانشجویی

شروع فاز اجرایی پروژه دانشجویی در مقطع کارشناسی ارشد...


نمايش جزئيات
عقد قرارداد تولید فرآورده های نوین از آبزیان فیمابین پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی و اتحادیه شرکت های تعاونی تکثیر و پرورش ماهیان گرم آبی کشور عقد قرارداد تولید فرآورده های نوین از آبزیان فیمابین پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی و اتحادیه شرکت های تعاونی تکثیر و پرورش ماهیان گرم آبی کشور
پیرو سیاست های موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور برای ترویج یافته های تحقیقاتی در تاریخ 30/5/95 قرارداد تولید انواع فرآورده های های نوین غذایی از آبزیان فیمابین این پژوهشکده و آقای مهندس آقازاده مدیر عامل محترم اتحادیه ماهیان گرم آبی سراسر کشور به امضاء رسید...
نمايش جزئيات
سخنرانی علمی سخنرانی علمی

پنجمین سخنرانی علمی تحت عنوان " عوامل موثر ایجاد طعم درفرآورده های گوشتی " توسط آقای مهندس افشین فهیم، مورخ 25/5/95 در سالن همایش بخش تحقیقات فرآوری آبزیان انجام شد...

نمايش جزئيات
جلسه بازنگری استاندارد خاویار جلسه بازنگری استاندارد خاویار
سومین جلسه بازنگری استاندارد خاویار و ویژگیها و روشهای آزمون، روز دوشنبه مورخ 18/5/95 با حضور اعضاء کمیته از اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی ، سازمان دامپزشکی ، سازمان غذا و دارو، مسئول دفتر بهبود کیفیت ماهیان خاویاری سازمان شیلات ایران ، اداره کل شیلات استان گیلان و با مشارکت بخش تحقیقات فرآوری آبزیان تشکیل گردید.
نمايش جزئيات
جلسه  فنی و نهایی تدوین استاندارد سوسیس وکالباس ازماهی جلسه فنی و نهایی تدوین استاندارد سوسیس وکالباس ازماهی
روز یکشنبه مورخ 10/5/95 جلسه فنی و نهایی تدوین استاندارد سوسیس و کالباس ماهی با حضور متخصصان سازمان ملی استاندارد ایران، انستیتو تغذیه ، سازمان دامپزشکی کشور ، سازمان غذاو دارو ، آزمایشگاه مرجع کنترل غذاودارو، انجمن فرآورده های گوشتی و شرکت فرآورده های گوشتی کاله در سالن جلسات شیمی و پتروشیمی واقع در کرج میدان استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران تشکیل گردید.
نمايش جزئيات
نشست تخصصی نشست تخصصی

روز یکشنبه مورخ 3/5/95 جلسه هم اندیشی با حضور مدیران مراکز پرورش ماهیان گرمابی و خاویاری در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان برگزار شد...


نمايش جزئيات
بازدید اداره نظارت و غذا و دارو بازدید اداره نظارت و غذا و دارو

روز دوشنبه مورخ 28/4/95 بازدیدی توسط کارشناسان اداره نظارت و غذا و دارو از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان بعمل آمد...


نمايش جزئيات
سخنرانی علمی سخنرانی علمی

چهارمین سخنرانی علمی تحت عنوان " هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای و راههای کاهش در محصولات غذایی" توسط سرکار خانم مهندس مینا احمدی، مورخ 23/4/95 در سالن همایش بخش تحقیقات فرآوری آبزیان انجام شد...


نمايش جزئيات
نشست تخصصی با اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان گیلان نشست تخصصی با اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان گیلان

در راستای استاندارد سازی فرآورده های شیلاتی برای کمک به عرضه محصولات به بازار های داخلی و صادرات نیازمند به تدوین استاندارهای جدید و بازنگری استاندارهای قبلی مطابق با نیازهای روز می باشد ...

نمايش جزئيات
نشست تخصصی با اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان گیلان نشست تخصصی با اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان گیلان

در راستای استاندارد سازی فرآورده های شیلاتی برای کمک به عرضه محصولات به بازار های داخلی و صادرات نیازمند به تدوین استاندارهای جدید و بازنگری استاندارهای قبلی مطابق با نیازهای روز میباشد ...

نمايش جزئيات
انجام فعالیتهای پژوهشی در قالب قرار داد های دانشجویی با دانشگاههای کشور انجام فعالیتهای پژوهشی در قالب قرار داد های دانشجویی با دانشگاههای کشور

در راستای هماهنگی با اولویتهای بخش صنعت و دانشگاه نیاز به اجراء فعالیتهای مشترک تحقیقاتی – کاربردی بوده که در قالب پایان نامه های دکتری و کارشناسی ارشد انجام میگردد...

نمايش جزئيات
تولید تنقلات خشک طعم دار از ماهیان ریز اندام و ارزان قیمت تولید تنقلات خشک طعم دار از ماهیان ریز اندام و ارزان قیمت

با توجه به افزایش مصرف از تنقلات غذایی بعنوان بخشی از سبد غذایی ، ایجاد تنوع و تولید فرآورده های نوین شیلاتی از اولویتهای پژوهشی محسوب میگردد...

نمايش جزئيات
فرآوری ماهی قزل آلا فرآوری ماهی قزل آلا

تحویل اولین محموله ماهی قزل آلا فرآوری شده محصول پرورش ماهی در قفس...


نمايش جزئيات
بازدید معاونت اداره دامپزشکی شهرستان بندر انزلی بازدید معاونت اداره دامپزشکی شهرستان بندر انزلی

روز یکشنبه مورخ 23/3/95 معاونت محترم اداره دامپزشکی شهرستان بندر انزلی از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان بازدید نمودند...


نمايش جزئيات
نشست تخصصی نشست تخصصی

دومین جلسه تخصصی به منظور تدوین ضابطه ویژگیهای بهداشتی تولید صنعتی سوسیس ماهی...


نمايش جزئيات
سخنرانی علمی سخنرانی علمی

سومین سخنرانی علمی روز چهارشنبه مورخ 12/3/ 95 تحت عنوان " سنبل آبی یک تهدید یا فرصت" توسط سرکار خانم مهندس معصومه رهنما از کارشناسان مرکز ارائه گردید...


نمايش جزئيات
سخنرانی علمی سخنرانی علمی

دومین سخنرانی علمی روز دوشنبه مورخ 3/3/ 95 تحت عنوان " نشانگر های رنگی تغذیه ای در بسته بندی مواد غذایی " توسط سرکار خانم مهندس فرشته خدابنده از کارشناسان مرکز ارائه گردید...

نمايش جزئيات
نشست تخصصی نشست تخصصی
روز سه شنبه مورخ 28/2/95 در اداره نظارت غذاو دارو جلسه ای با محوریت اجباری شدن اطلاعات نشانگرهای رنگی تغذیه ای برگزار گردید...


نمايش جزئيات
تولید صنعتی سوسیس ماهی در ایران تولید صنعتی سوسیس ماهی در ایران

تدوین ضوایط ویژگیهای بهداشتی برای تولید صنعتی سوسیس ماهی در کشور...



نمايش جزئيات
دفاع از طرح تحقیقاتی دفاع از طرح تحقیقاتی

روز چهارشنبه مورخ 8/2/95 جلسه دفاعیه پروژه تحقیقاتی در سالن جلسات بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور برگزار گردید...


نمايش جزئيات
دفاع از پروژه تحقیقاتی دفاع از پروژه تحقیقاتی

روز چهارشنبه مورخ 8/2/95 جلسه دفاعیه پروژه تحقیقاتی در سالن جلسات بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور برگزار گردید...


نمايش جزئيات
برگزاری نشست تحقیقاتی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان برگزاری نشست تحقیقاتی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان
روز شنبه مورخ 4/2/95 نشست تحقیقاتی با حضور آقای مهندس قناعت پرست (معاونت اداره کل شیلات استان گیلان) و هیئت همراه، جناب آقای دکتر خانی پور، ریاست محترم پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی به همراه معاونت پژوهشی و مسئولین بخش تحقیقات فرآوری آبزیان در رابطه با اجرای پروژه های تحقیقاتی مشترک تشکیل شد...

نمايش جزئيات
نشست تحقیقاتی مشترک با دو نفر از کارشناسان روسیه نشست تحقیقاتی مشترک با دو نفر از کارشناسان روسیه

روز شنبه مورخ 4/2/95 نشست تحقیقاتی مشترک با شرکت پرورش ماهی قرق تالش به نمایندگی آقای بخشایی، به همراه دو نفر از کارشناسان روسیه و با حضور ریاست محترم پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی، معاونت پژوهشی و کارشناسان بخش تحقیقات فراوری آبزیان تشکیل شد...

نمايش جزئيات
برگزاری نشست تحقیقاتی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان برگزاری نشست تحقیقاتی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان
روز شنبه مورخ 4/2/95 نشست تحقیقاتی با حضور آقای مهندس قناعت پرست (معاونت اداره کل شیلات استان گیلان) و هیئت همراه، جناب آقای دکتر خانی پور، ریاست محترم پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی به همراه معاونت پژوهشی و مسئولین بخش تحقیقات فرآوری آبزیان در رابطه با اجرای پروژه های تحقیقاتی مشترک تشکیل شد...

نمايش جزئيات
برگزاری جلسه تحقیقاتی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان برگزاری جلسه تحقیقاتی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان

روز چهارشنبه 18 فروردین ماه 1395 اولین جلسه تحقیقاتی برای بررسی فعالیتهای پژوهشی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان با حضور ریاست محترم پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی و کارشناسان بخش برگزار گردید...

نمايش جزئيات
سخنرانی علمی سخنرانی علمی

روز دو شنبه مورخ 10/12/94 سخنرانی علمی تحت عنوان " توصیف مزه اومامی در ارزیابی حسی" توسط مهندس صغری کمالی از کارشناسان مرکز ارائه گردید…

نمايش جزئيات
سخنرانی علمی سخنرانی علمی
سخنرانی علمی تحت عنوان بررسی مقایسه ای شاخصهای فساد میکروبی برگر ماهی کپور نقره ای وبرگر گوشت قرمز( گوساله) طی نگهداری در سردخانه که در مورخ 5/12/1394 توسط افشین فهیم درنخستین همایش ملی یافته های نوین میکروبیولوژی در دانشکده علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان برگزار گردید...
نمايش جزئيات
سخنرانی علمی سخنرانی علمی

روز سه شنبه مورخ 22/10/94 سخنرانی علمی تحت عنوان " پپتیدهای زیست فعال آنتی اکسیدان با منشاء دریایی" توسط دکتر سیدحسن جلیلی از اعضای هیئت علمی مرکز ارائه گردید…

نمايش جزئيات
بازدید از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان (پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی) توسط ریاست محترم موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و Pro .Harald Rosental وPaolo Bronzi  . Dr از کشور آلمان و ایتالیا بازدید از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان (پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی) توسط ریاست محترم موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و Pro .Harald Rosental وPaolo Bronzi . Dr از کشور آلمان و ایتالیا
روز جمعه 27 آذر ماه 1394، ریاست محترم موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور به همراه دو نفر از مهمانان خارجی، آقایان Pro.Harald Rosental وPaolo Bronzi . Dr (از کشور آلمان و ایتالیا ) از تجهیزات و امکانات بخش تحقیقات فرآوری آبزیان بازدید نمودند…
نمايش جزئيات
سخنرانی علمی سخنرانی علمی

روز دو شنبه مورخ 9/9/94 سخنرانی علمی تحت عنوان " بهداشت و ایمنی در آزمایشگاهها" توسط دکتر حاجی زاده از همکاران پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی ارائه گردید…

نمايش جزئيات
برگزاری مسابقه فوتبال به مناسبت هفته گرامیداشت بسیج برگزاری مسابقه فوتبال به مناسبت هفته گرامیداشت بسیج

بمناسبت فرا رسیدن هفته گرامیداشت بسیج یک دوره مسابقه فوتبال در تاریخ 4/9/94 به میزبانی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان(یونیدو) در بندر انزلی بین تیم های موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور- انستیتو بین المللی ماهیان خاویاری- پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی و بخش تحقیقات فرآوری آبزیان(یونیدو)برگزار گردید...
نمايش جزئيات
مصاحبه تلویزیونی با قائم مقام بخش تحقیقات فرآوری آبزیان مصاحبه تلویزیونی با قائم مقام بخش تحقیقات فرآوری آبزیان


در حاشیه سمینار برداشت محصول ماهیان گرم آبی استان در بازار الگویی شهرستان رشت، مصاحبه تلویزیونی با قائم مقام بخش تحقیقات فرآوری آبزیان انجام گرفت...

نمايش جزئيات
سخنرانی علمی سخنرانی علمی

روز دو شنبه مورخ 25/8/94 سخنرانی علمی تحت عنوان " خالص سازی روغن ماهی به روش تصفیه" توسط مهندس فاطمه نوغانی از کارشناسان مرکز ارائه گردید…

نمايش جزئيات
تولید فیلم نانوکامپوزیت پلی اتیلن با ذرات نانو رس مجهز به شناساگر گازی تولید فیلم نانوکامپوزیت پلی اتیلن با ذرات نانو رس مجهز به شناساگر گازی

برای اولین بار فیلم نانو کامپوزیت پلی اتیلن با ذرات نانورس مجهز به شناساگر گازی برای افزایش طول عمر ماندگاری و تعیین درجه فساد پذیری فیله ماهی در شرایط نگهداری در یخچال، در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان با مشارکت پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران تولید گردید...
نمايش جزئيات
سخنرانی علمی سخنرانی علمی

روز چهارشبه مورخ 15/7/94 سخنرانی علمی توسط سرکار خانم مهندس خدابنده با عنوان باقیمانده ها و آلاینده های شیمیایی در فرآورده های غذایی در سالن همایش بخش فرآوری آبزیان برگزار گردید...

نمايش جزئيات
برگزاری جلسه امکان  سنجی با دانشگاه آزاد شهرستان انزلی برگزاری جلسه امکان سنجی با دانشگاه آزاد شهرستان انزلی


جلسه مقدماتی کارشناسی برای تولیدات متنوع شیلاتی با دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر انزلی درمورخه 1/7/1394در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان تشکیل گردید...


نمايش جزئيات
برگزاری اولین سفره شیلاتی چهار نوع از فرآورده های میگوی تالاب بندر انزلی برگزاری اولین سفره شیلاتی چهار نوع از فرآورده های میگوی تالاب بندر انزلی

براساس هماهنگی های بعمل آمده درمورخه 19/6/1394 در حاشیه جلسه طرح احیای تالاب بندر انزلی برای اولین بار بخش تحقیقات فرآوری...

نمايش جزئيات
سخنرانی علمی سخنرانی علمی

روز دوشنبه مورخ 16/6/94 سخنرانی علمی تحت عنوان "آشنایی با مبانی پیش نیاز های قبل از استقرارسیستم (HACCP) در واحد های فرآوری آبزیان" توسط مهندس فریدون رفیع پور از کارشناسان مرکز ارائه گردید...

نمايش جزئيات
تولید فیش برگر با فرمولاسیون جدید با استفاده  ازامولیسیون پروتئین گیاهی تولید فیش برگر با فرمولاسیون جدید با استفاده ازامولیسیون پروتئین گیاهی

بر اساس هماهنگی های بعمل آمده از سوی آقای محسن مقراضی طرف قرار داد با بخش تحقیقات فرآوری آبزیان در راستای تولید انواع فرآورده های شیلاتی...

نمايش جزئيات
نشست تخصصی با کارشناسان شرکت آی میکس وارد کننده ادویه در ایران نشست تخصصی با کارشناسان شرکت آی میکس وارد کننده ادویه در ایران

براساس هماهنگیهای بعمل آمده روز یکشنبه در مورخه 14/4/94نشست تخصصی با کارشناسان شرکت آی میکس وارد کننده ادویه در ایران در محل سالن جلسات بخش تحقیقات فرآوری آبزیان برگزار گردید...

نمايش جزئيات
سخنرانی علمی سخنرانی علمی

سخنرانی علمی تحت عنوان مخاطرات بهداشتی کارخانجات عمل آوری مواد غذایی توسط مهندس افشین فهیم در سالن همایش بخش تحقیقات فرآوری آبزیان برگزار گردید...

نمايش جزئيات
برگزاری دوره کارگاه آموزشی جهت آشنایی پرسنل مرکز با نحوه اطفاء حریق توسط سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی بندر انزلی برگزاری دوره کارگاه آموزشی جهت آشنایی پرسنل مرکز با نحوه اطفاء حریق توسط سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی بندر انزلی

دوره کارگاه آموزشی یک روزه ای جهت آشنایی پرسنل مرکز با نحوه اطفاء حریق توسط سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی بندر انزلی در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان برگزار گردید...

نمايش جزئيات
سخنرانی علمی سخنرانی علمی

روز سه شنبه مورخ 2/4/94 سخنرانی علمی تحت عنوان " انگلهای ماهی و قابلیت بیماری زائی آنها برای انسان (همه گیری ، تشخیص و حذف)" توسط مهندس مینا احمدی از کارشناسان مرکز ارائه گردید…

نمايش جزئيات
برگزاری جلسه بررسی بودجه تکلیفی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان برگزاری جلسه بررسی بودجه تکلیفی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان


روز چهارشنبه 20 خرداد ماه 1394 جلسه بررسی بودجه تکلیفی و فعالیتهای پژوهشی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان در سال 1394 با حضور قائم مقام و کارشناسان بخش برگزار گردید…

نمايش جزئيات
بازدید از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان توسط دکتر Denes Gal از کشور مجارستان بازدید از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان توسط دکتر Denes Gal از کشور مجارستان

روز یکشنبه 11 خرداد ماه 1394 دکتر Denes Gal رئیس تحقیقات شیلاتی آبهای داخلی کشور مجارستان از تجهیزات و امکانات بخش تحقیقات فرآوری آبزیان بازدید نمودند…

نمايش جزئيات
بازدید معاون برنامه ریزی و پشتیبانی موسسه از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان بازدید معاون برنامه ریزی و پشتیبانی موسسه از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان

روز چهارشنبه 9 اردیبهشت ماه 1394 دکتر شریف پور معاون برنامه ریزی و پشتیبانی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و هیئت همراه از تجهیزات و امکانات بخش تحقیقات فرآوری آبزیان بازدید نمودند…

نمايش جزئيات
پرسش های علمی پرسش جديد کمک
پرسش تاريخ پرسش تعداد بازديد
با سلام من مدیر روابط عمومی انتشارات ایرانشاسی هستم. انتشارات ما به... 17/8/1395 23
با سلام من دانشجوی ترم اخر کارشناسی مهندسی صنایع غذایی هستم استادم برا... 22/1/1395 108
با عرض سلام و خسته نباشید بنده دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم و... 17/11/1394 133
با سلام و عرض خسته نیاشید من برای انجام پایان نامه جهت آزمون ها و روش... 18/9/1394 144
با سلام -دانشجوی ارشد زیست دریا هستم می خواستم بدونم ماهی کلمه خود تال ... 13/8/1394 178
با عرض سلام و خسته نباشید، بنده یکدستگاه ماشین 6تن ایسوزو دارم و می خو... 10/8/1394 156
با سلام در این مرکز پودر پروتئین ماهی برای کارهای تحقیقاتی و با گرید... 8/8/1394 150
با سلام و احترام در خصوص تولید پروتئین مصرف انسانی یا FCP از ضایعات ک... 28/7/1394 215
با عرض سلام و خسته نباشید چگونه میتوانم به اطلاعاتى در مورد تولید و ب... 14/11/1393 246
با عرض سلام و خسته نباشید براى دریافت تسهیلات مشاوره اى در زمینه فیله... 14/11/1393 259
با عرض سلام وخسته نباشید دانشجوی ارشد بیوتکنولوژی دریا هستم ممکنه راه... 24/8/1393 289
سلام. من یه مغازه بستنی فروشی دارم. میخواستم در رابطه با بستنی ماهی اط... 27/3/1393 329
با سلام و خسته نباشید من برای انجام بخشی از پایان نامه خودم نیاز به ض... 7/3/1393 338
با سلام بنده در مورد اسپیرولینا کار تحقیقاتی انجام میدهم و نیاز به ای... 23/10/1392 396
با سلام,من لیسانس شیمی هستم ولی در زمینه صنعت فرآوردهای دریای فعالیت م... 16/9/1392 391
با سلام و روز بخیر . بنده تولیدکننده ماهی قزل آلا در استخر ذخیره کشاور ... 6/7/1392 394
با سلام بنده فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته فرآوری از دانشگاه گرگان ... 22/5/1392 594
با سلام برای تجاری سازی بخشی از دستاوردهای مرکز باید چه کاری انجام ده... 24/7/1391 588
سلام من متقاضی آموزش و کسب اطلاعات لازم در زمینه پرورش تجاری لارو ماهی... 17/7/1391 511
با سلام واحترام بنده فارغ التحصیل رشته مهندسی صنایع غذایی در مقطع کار... 27/6/1391 700
سلام علیکم با احترام، بنده می خواهم در خصوص پرورش خاویار فعالیت کنم ل... 1/6/1391 614
با سلام.در ایران چقدر بحث فراوری محصولات شیلاتی عملی شده در واقع من لی... 31/2/1391 825
آرشیو خبرها
از تاريخ
تا تاريخ
جستجو
اطلاعیه
فراخوان فراخوان
کارگاه آموزشی "فرآیند تولید فرآورده های خمیری ماهی شامل فیش برگر، فیش فینگر و فیش بال"در پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور
نمايش جزئيات
فراخوان فراخوان
کارگاه آموزشی "فرآیند تولید فرآورده های دودی گرم ماهی (صنعتی)"در پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور
نمايش جزئيات
اعلام آمادگی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان ایران جهت ارائه خدمات فنی
مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان از مراکز وابسته موسسه تحقیقات شیلات ایران بعنوان تنها مرکز تحقیقاتی تخصصی فرآوری آبزیان در کشور با برخورداری از کادر هیئت علمی و کارشناسی توانمند و امکانات و تجهیزات منحصر بفرد، آمادگی خود را جهت ارائه خدمات فنی و همکاری مشترک به شرح ذیل با کلیه سازمانها و ادارات دولتی، اتحادیه و شرکت های تعاونی، کارخانجات و کارگاههای بخش خصوصی در کلیه استانهای کشور اعلام میدارد.
نمايش جزئيات
مناسبت ها



امام علی (علیه السّلام) می فرماید: لایرجون احد منکم إلا ربّه ولایخافن إلا ذنبه. هیچ یک از شما جز به پروردگار خود امید نبندد و جز از گناه خود نترسد

سال 1395

اقتصاد مقاومتی
اقدام و عمل



این، راه و جاده‌ی مستقیم و روشنی است به سمت آن چیزی که به آن احتیاج داریم. البته توقع نداریم که این اقدام و عمل، در ظرف یک‌ سال همه‌ی مشکلات را حل کند؛ اما مطمئنیم که اگر چنانچه اقدام و عمل به صورت برنامه‌ریزی شده و درست انجام بگیرد، ما در پایان این سال آثار و نشانه‌های آن را مشاهده خواهیم کرد.

اخبار داخلی
مزایده
سایتهای شیلاتی
نشریات
پایگاههای اطلاعاتی
پروژه های دانشجویی
کتب منتشره
 
Copyright (c) 2017 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar