مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 2 آبان 1397

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
پیوندها

سفره شیلاتی
کیلکا سوخاری کیلکا سوخاری
>>فریدون رفیع پور
نمايش جزئيات
اشترودل ماهی اشترودل ماهی
>>فریدون رفیع پور
نمايش جزئيات
کتلت میگو کتلت میگو
>>فاطمه نوغانی
نمايش جزئيات
کوبه ماهی کوبه ماهی
>>فاطمه نوغانی
نمايش جزئيات
کوکوی اشبل ( تخم ) ماهی کوکوی اشبل ( تخم ) ماهی
>>دکتر علی اصغر خانی پور
نمايش جزئيات
خوراک ماهی و پنیر خوراک ماهی و پنیر
>>دکتر علی اصغر خانی پور
نمايش جزئيات
سوسیس ماهی سوسیس ماهی
>>فاطمه نوغانی
نمايش جزئيات
رولت میگو رولت میگو
>>فاطمه نوغانی
نمايش جزئيات
کیک ماهی کیک ماهی
فرشته خدابنده
>> نمايش جزئيات
مالاتای ترش مالاتای ترش
علی اصغر خانی پور
>> نمايش جزئيات
میگو پلو میگو پلو
معصومه رهنما
>> نمايش جزئيات
ماهی شکم پر ماهی شکم پر
علی اصغر خانی پور
>> نمايش جزئيات
دانلود نرم افزار
مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان ایران

مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان ایران ( بندر انزلی - کیلومتر 11 جاده انزلی - آستارا )

مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان با مشارکت UNDP ( برنامه عمران سازمان ملل متحد ) در مهر ماه 1381 رسماً افتتاح گردید. هدف از ایجاد این مرکز معرفی تکنولوژی نوین فرآوری ماهی و سایر آبزیان در ایران می باشد. در این مرکز بطور خاص برنامه های تحقیق و ترویج تکنو لوژی فرآوری های نوین و بسته بندی ماهی وهمچنین روشهای کنترل کیفیت وآموزش به صاحبان صنایع در نظرگرفته شده است. این مرکز با برخورداری از پیشرفته ترین خطوط تولید، آزمایشگاههای تخصصی و با بهره مندی از توان علمی و فنی متخصصین و کارشناسان صاحب نام کشور به عنوان یکی از مراکز تابعه موسسه تحقیقات شیلات ایران سازماندهی گردیده و تحت نظارت و مدیریت این موسسه خدمات علمی و فنی خود را ارائه می نماید.

خبرها
سخنرانی علمی سخنرانی علمی
روز چهار شنبه مورخ 18/7/1397 آقای مهندس افشین فهیم از محققین غیر هیئت علمی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی به ایراد سخنرانی در دانشگاه نوشیر (Nevsir) شهر کاپادوکیه ترکیه (Cappadocia Turkey) در قالب پانل بیوتکنولوژی مواد غذایی پرداخت...

نمايش جزئيات
سومین نمایشگاه بین المللی شیلات، آبزیان، ماهیگیری و صنایع وابسته سومین نمایشگاه بین المللی شیلات، آبزیان، ماهیگیری و صنایع وابسته
سومین نمایشگاه بین المللی شیلات، آبزیان، ماهی گیری و صنایع وابسته مورخ ۱۱ الی ۱۴ مهر ماه ۹۷ در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد...

نمايش جزئيات
بازدید علمی - تحقیقاتی بازدید علمی - تحقیقاتی

روز دو شنبه مورخ 9/7/96، دکتر Yoon Duk hyun مدیر کل شرکت Aqua International (مشاور بین المللی آبزی پروری) از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری بازدید نمودند..

نمايش جزئيات
سخنرانی علمی سخنرانی علمی

پنجمین سخنرانی علمی سال جاری تحت عنوان " مکانیسم‌های تشکیل پلاستئین و چشم‌اندازهای کاربرد در صنایع غذایی" توسط جناب آقای دکتر جلیلی، مورخ 2/7/97 در سالن همایش بخش تحقیقات فرآوری آبزیان انجام شد...

نمايش جزئيات
برگزاری بزرگترین جشنواره ترویجی فرآورده های متنوع از کپور ماهیان در میدان اصلی شهر رشت برگزاری بزرگترین جشنواره ترویجی فرآورده های متنوع از کپور ماهیان در میدان اصلی شهر رشت
از مورخ 12 لغایت 14 شهریور ماه 1397 با پیگیری مسئولین ترویجی ، مجری طرح ترویجی " فرهنگ مصرف فرآورده های متنوع از کپور ماهیان" و حمایت های استانی ، غرفه ای در میدان بزرگ شهرداری رشت در اختیار بخش تحقیقات فرآوری آبزیان (پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی) قرار گرفت...
نمايش جزئيات
برگزاری نشست ترویجی با حضور مسئولین، بهره برداران، پرورش دهندگان و صاحبان صنایع شیلاتی برگزاری نشست ترویجی با حضور مسئولین، بهره برداران، پرورش دهندگان و صاحبان صنایع شیلاتی
روز یکشنبه مورخ 28/5/97، دوره آموزشی ترویجی یک روزه، با عنوان " ترویج فرهنگ مصرف فرآورده های متنوع از کپور ماهیان" با حضور مسئولین، مروجین، بهره برداران، پرورش دهندگان و صاحبان صنایع شیلاتی با هدف افزایش سرانه مصرف ماهی و ترویج فعالیتهای صنابع شیلاتی در قالب کارگاههای کوچک و مشاغل خانگی، برگزار گردید...
نمايش جزئيات
بازدید محققین بخش تحقیقات فرآوری از مجتمع پرورش ماهیان خاویاری شهدای خیبر بازدید محققین بخش تحقیقات فرآوری از مجتمع پرورش ماهیان خاویاری شهدای خیبر

روز چهارشنبه مورخ 24/5/97 ، 4 نفر از کارشناسان ارشد بخش تحقیقات فرآوری از مجتمع پرورش ماهیان خاویاری شهدای خیبر واقع در آبکنار بازدید نمودند...

نمايش جزئيات
سخنرانی علمی سخنرانی علمی

اولین سخنرانی علمی تحت عنوان "پدیده Quorum sensing در فساد محصولات دریایی " توسط آقای مهندس فهیم، مورخ 23/5/97 در سالن همایش بخش تحقیقات فرآوری آبزیان انجام شد...

نمايش جزئيات
نشست ترویجی با مدیریت محترم ترویج جهاد کشاورزی استان گیلان نشست ترویجی با مدیریت محترم ترویج جهاد کشاورزی استان گیلان

روز سه شنبه مورخ 16/5/97 نشست ترویجی با حضور مدیریت محترم ترویج جهاد کشاورزی استان گیلان، جناب آقای مهندس جدی نیا و هیئت همراه در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی برگزار شد...

نمايش جزئيات
بازدید از شرکت فرنان قم بازدید از شرکت فرنان قم
روز چهارشنبه 10 مرداد 1397 جلسه ای به منظور استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی (FPC)برای غنی سازی محصولات تولید شده با استفاده از غلات مانند انواع فرآورده های نانی شکل، در شرکت فرنان قم با حضور رئیس بخش تحقیقات فرآوری پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی به همراه یکی از کارشناسان بخش و مدیر عامل و کارشناس RND شرکت تشکیل گردید...
نمايش جزئيات
سفره شیلاتی سفره شیلاتی

برپایی سفره شیلاتی جهت بازدید جناب آقای دکتر خاوازی، ریاست محترم سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی...


نمايش جزئيات
سخنرانی علمی سخنرانی علمی

چهارمین سخنرانی علمی سال جاری تحت عنوان " بهینه نمودن کنترل عوامل بیماریزا در فرآورده های دریایی " توسط سرکار خانم مهندس مینا احمدی، مورخ 9/5/97 در سالن همایش بخش تحقیقات فرآوری آبزیان انجام شد...

نمايش جزئيات
بازدید ریاست محترم موسسه از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان بازدید ریاست محترم موسسه از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان
روز چهارشنبه مورخ 6 مرداد ماه جاری جناب آقای دکتر پورکاظمی، ریاست محترم موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و هیئت محترم همراه با حضور در پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی، از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان بازدید نمودند...

نمايش جزئيات
جلسه کارشناسی جلسه کارشناسی

روز دو شنبه مورخ 11/4/97، جلسه کارشناسی توسط کارشناسان دفتر بهبود کیفیت سازمان شیلات ایران به همراه مدیر عامل شرکت دانش محور سازنده "بسته بندی پلیمری در کشور" به منظور بسته بندی کیلکای خشک در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان تشکیل گردید...
نمايش جزئيات
سخنرانی علمی سخنرانی علمی

دومین سخنرانی علمی تحت عنوان " فناوری نانو در صنعت شیلات" توسط سرکار خانم دکتر اعتمادیان، مورخ 10/4/97 در سالن همایش بخش تحقیقات فرآوری آبزیان انجام شد...

نمايش جزئيات
جلسه پژوهشی جلسه پژوهشی

روز یک شنبه مورخ 13/3/97، جلسه پژوهشی با حضور مهندس زارع (مدیر بخش تحقیقات فرآوری آبزیان) و محققین بخش تشکیل گردید...

نمايش جزئيات
سخنرانی علمی سخنرانی علمی

اولین سخنرانی علمی سال 97 تحت عنوان " GMP و استقرارسیستم حصپ درکارخانجات فرآوری آبزیان جهت دریافت کد IR وHACCP " توسط مهندس رفیع پور، درتاریخ 7/3/97 در سالن همایش بخش تحقیقات فرآوری آبزیان انجام شد...

نمايش جزئيات
جلسه پژوهشی جلسه پژوهشی

روز سه شنبه مورخ 1/3/97 ، سرپرست محترم پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی، جناب آقای دکتر ولی پور به همراه معاونت های پژوهشی و اداری-مالی از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان بازدید نمودند...

نمايش جزئيات
بازدید علمی- آموزشی بازدید علمی- آموزشی

روز چهارشنبه مورخ 2/3/97 دانشجویان دانشگاه گیلان از خط تولید و آزمایشگاههای بخش تحقیقات فرآوری آبزیان بازدید علمی بعمل آوردند...

نمايش جزئيات
بازدید علمی- آموزشی بازدید علمی- آموزشی

بازدید علمی دانشجویان کارشناسی گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی واحد پیام نور، به منظور انجام واحد عملی درس طراحی کارخانه از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان روز سه شنبه مورخ1/3/97 انجام گرفت...

نمايش جزئيات
جلسه پژوهشی جلسه پژوهشی

روز چهارشنبه مورخ 26/2/97 جلسه پژوهشی در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان با حضور آقای دکتر غفاری، مسئول محترم بخش بیوتکنولوژی و آقای دکتر گلشن، مسئول محترم روابط بین الملل موسسه و محققین بخش تشکیل شد...

نمايش جزئيات
بازدید شرکت بیضاء از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان بازدید شرکت بیضاء از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان

روز چهارشنبه مورخ 26/2/97 ، شرکت بیضاء (تولید کننده انواع فرآورده های شیلاتی و خوراک دام) از خط تولید فرآوری آبزیان بخش تحقیقات فرآوری آبزیان بازدید نمود...

نمايش جزئيات
جلسه ترویجی جلسه ترویجی

روز دوشنبه مورخ 10/2/97 جلسه ترویجی با مسئولین محترم بسیج سازندگی سپاه پاسداران انزلی در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان با موضوع برگزاری جشنواره ترویجی برای طرح ترویج فرآورده های ماهیان گرمابی در استان گیلان تشکیل گردید...
نمايش جزئيات
پروژه دانشجویی پروژه دانشجویی

شروع فاز اجرایی پروژه دانشجویی در مقطع کارشناسی ارشد...

نمايش جزئيات
پروژه دانشجویی پروژه دانشجویی

شروع فاز اجرایی پروژه دانشجویی در مقطع کارشناسی ارشد...

نمايش جزئيات
بازدید علمی- آموزشی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان بازدید علمی- آموزشی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان
روز چهارشنبه مورخ 22/1/97 دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران از خط تولید و آزمایشگاههای بخش تحقیقات فرآوری آبزیان بازدید علمی بعمل آوردند...

نمايش جزئيات
بازدید علمی - آموزشی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان بازدید علمی - آموزشی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان

جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان روز چهارشنبه مورخ 22/1/97 از خط تولید و آزمایشگاههای تخصصی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان بازدید نمودند...

نمايش جزئيات
تولید ترویجی فرآورده های شیلاتی با حضور مروجین و رسانه های گروهی(صداوسیما) تولید ترویجی فرآورده های شیلاتی با حضور مروجین و رسانه های گروهی(صداوسیما)
برای اولین بار در اسفند ماه سال 96 محصولات تولیدی در قالب فرآورده های خمیری توسط موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور بعنوان یک طرح ترویجی به بهره برداری رسید...

نمايش جزئيات
دومین کارگاه آموزشی با عنوان فرآورده های خمیری ماهی دومین کارگاه آموزشی با عنوان فرآورده های خمیری ماهی

دومین کارگاه آموزشی با عنوان فرآورده های خمیری ماهی در تاریخ 29 بهمن ماه 96 در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان برگزار گردید...

نمايش جزئيات
همایش یک روزه کیلکا ماهیان دریای خزر و سفره شیلاتی همایش یک روزه کیلکا ماهیان دریای خزر و سفره شیلاتی

سه شنبه مورخه26/10/96به همت موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور همایش یکروزه کیلکا ماهیان دریای خزر و سفره شیلاتی فرآورده های غذایی از کیلکا با همکاری پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی و بخش تحقیقات فرآوری آبزیان، در سازمان شیلات ایران برگزار گردید...

نمايش جزئيات
بازدید مدیران آماد و پشتیبانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان بازدید مدیران آماد و پشتیبانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان

روز چهارشنبه مورخ 13/10/96 مدیران آماد و پشتیبانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان بازدید نمودند...

نمايش جزئيات
جلسه شورای پژوهشی جلسه شورای پژوهشی
روز چهارشنبه مورخ 13/10/96 جلسه شورای پژوهشی با حضور ریاست محترم پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی ، معاونت و مسئول ترویج پژوهشکده آبزی پروری با هدف بررسی فعالیتهای بخش تحقیقت فرآوری آبزیان و اختصاصاً جهت اجرایی نمودن طرح ترویجی با عنوان "ترویج فرهنگ مصرف فرآورده های متنوع از کپور ماهیان" تشکیل شد...
نمايش جزئيات
برگزاری همایش و نمایشگاه معرفی دستاوردههای پژوهشی ترویجی برگزاری همایش و نمایشگاه معرفی دستاوردههای پژوهشی ترویجی
بر اساس برنامه ریزی و سازماندهی شرکت دانش بنیان آبزی پژوهان پیشگام در روز چهارشنبه ٢٩ آذر ماه همایش و نمایشگاه فرآورده های شیلاتی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور با حضور فرماندهان نیروی دریایی ارتش جمهوری إسلامی ایران در مرکز همایش های آن نیرو در تهران برگزارگردید...
نمايش جزئيات
آگهی مزایده خط تولید بخش فرآوری آبزیان پژ.هشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور آگهی مزایده خط تولید بخش فرآوری آبزیان پژ.هشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور

آگهی مزایده خط تولید بخش فرآوری آبزیان پژ.هشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور

نمايش جزئيات
هجدهمین جشنواره هفته پژوهش و فناوری گیلان هجدهمین جشنواره هفته پژوهش و فناوری گیلان

در آستانه برگزاری هفته پژوهش و فناوری، دستاوردهای علمی و پژوهشی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی در پارک علم و فناوری استان گیلان رونمایی شد...

نمايش جزئيات
مصاحبه تلویزیونی قائم مقام بخش تحقیقات فرآوری آبزیان با صدا و سیمای استان گیلان مصاحبه تلویزیونی قائم مقام بخش تحقیقات فرآوری آبزیان با صدا و سیمای استان گیلان
روز چهارشنبه 24/8/96 آقای مهندس زارع قائم مقام بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی در مصاحبه تلویزیونی زنده شبکه باران استان گیلان در زمینه اهمیت و نقش فرآوری در افزایش مصرف آبزیان راس ساعت 11 صبح شرکت نمودند...
نمايش جزئيات
کارگاه آموزشی کارگاه آموزشی
کارگاه آموزشی یک روزه تحت عنوان " تولید انواع فرآورده های دودی گرم ماهی " در مورخه 30مهر ماه سال جاری با حضور بیش از 40 نفر فراگیر ازکارخانجات فرآوری آبزیان کل کشور، کارشناسان شیلاتی و دانشجویان رشته شیلات در سالن همایش بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور برگزار گردید...
نمايش جزئيات
برگزاری جلسه تحقیقاتی برگزاری جلسه تحقیقاتی

روز دوشنبه 17 مهر ماه 1396 جلسه تحقیقاتی با حضور کلیه کارشناسان در رابطه با بررسی عملکرد بخش و محققین تشکیل گردید...

نمايش جزئيات
برگزاری مراسم سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) برگزاری مراسم سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)
روز شنبه مورخ 15/7/96 به مناسبت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفای ایشان، امسال نیز همچون سال‌های گذشته، مراسم قرائت زیارت عاشورا و مداحی توسط حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا میرباقری، روز شنبه مورخ 15/7/96 راس ساعت 9 صبح در نمازخانه بخش تحقیقات فرآوری آبزیان برگزار شد.
نمايش جزئيات
بازدید علمی- تحقیقاتی بازدید علمی- تحقیقاتی

روز چهارشنبه مورخ 5/7/96، آقای المان معلم از آذربایجان و هیئت همراه از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری بازدید نمودند..

نمايش جزئيات
بازدید علمی - تحقیقاتی بازدید علمی - تحقیقاتی

روز سه شنبه مورخ4/7/96، دکتر Kals و آقایان Leonو Jones از دانشگاه واخنیگن کشور هلند از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری بازدید نمودند..

نمايش جزئيات
پروژه دانشجویی پروژه دانشجویی

شروع فاز اجرایی پروژه دانشجویی در مقطع کارشناسی ارشد...
یکشنبه 5 شهریور 1396

نمايش جزئيات
تولید پودر سوپ میگو از میگوی ریز آب شیرین تالاب انزلی تولید پودر سوپ میگو از میگوی ریز آب شیرین تالاب انزلی

در راستای اجرای پروژه تولید فرآورده های خشک غذایی از میگوی ربز آب شیرین تالاب انزلی در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژو هشکده در تاریخ 21/٤/95 پودر سوپ میگو آماده مصرف برای اولین بار در کشور تولید شد...

نمايش جزئيات
اجرای پروژه بررسی تولید فرآورده خشک از میگوی ریز تالاب انزلی در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی اجرای پروژه بررسی تولید فرآورده خشک از میگوی ریز تالاب انزلی در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی
میگوی ریز آب شیرین ماکروبراکیوم نیپوننس به عنوان یک گونه غیر بومی در چند سال اخیر در کشور و تالاب انزلی ظهور نموده و بدلیل افزایش بسیار زیاد ذخایر آن در این تالاب در حال تبدیل شدن به یک معضل زیستی می باشد. طرح پژوهشی مطالعات جامع این میگو شامل ارزیابی ذخایر، پراکنش ، تغذیه و تولید مثل . روش های بهینه صید و فرآوری این میگو بر اساس سفارش سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گیلان و هدایت علمی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور در سال ١٣٩٦ در حال اجرا می باشد.
نمايش جزئيات
غنی سازی ماکارونی با استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی (FPC ) غنی سازی ماکارونی با استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی (FPC )
پروژه ای تحقیقاتی با هدف غنی سازی ماکارونی با استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی (FPC ) از گوشت چرخ شده و زایدات ماهی کپور نقره ای به منظور افزایش سرانه مصرف پروتئین ماهی مخصوصاً اسیدهای آمینه ضروری در قالب فرآورده های غذایی نوین در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان اجرا گردید...
نمايش جزئيات
تجهیز و راه اندازی آزمایشگاه فیزیک مواد غذایی در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان تجهیز و راه اندازی آزمایشگاه فیزیک مواد غذایی در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان
با شروع سال جدید، آزمایشگاه فیزیک مواد غذایی با خرید تجهیزات تخصصی اعم از دستگاه سنجش آنالیز بافت، دستگاه رنگ سنج، هموژنایزر بافت، ترمومتر محیطی(Infrared thermometer)، روتاری درایر، سانتریوفیوژ یخچال دار و تعدادی دستگاههای جانبی تجهیز و راه اندازی گردید...

نمايش جزئيات
روز درختکاری روز درختکاری

پیرو هماهنگی های بعمل آمده با اداره منابع طبیعی شهرستان بندر انزلی مورخ 15/12/95 به مناسبت روز درختکاری ، نهال های اصلاح شده تحویلی در محوطه بخش تحقیقات که از قبل محل آنها آماده گردیده بود، توسط محققین و کارشناسان بخش تحقیقات فرآوری آبزیان کاشته شد...
نمايش جزئيات
تولید فرآورده های دودی گرم تولید فرآورده های دودی گرم

تولید فرآورده دودی گرم از ماهیان خاویاری، ماهی سالمون و ماهی تیلاپیا در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان...

نمايش جزئيات
جلسه برنامه ریزی فعالیتهای علمی و پژوهشی در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری جلسه برنامه ریزی فعالیتهای علمی و پژوهشی در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری

جلسه پیشرفت برنامه های علمی و پژوهشی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان با حضور رئیس پژوهشکده، قائم مقام بخش و محققین، روز یکشنبه مورخ 16/8/95 در سالن همایش این بخش برگزارگردید...
نمايش جزئيات
شرکت در نمایشگاه  دستاوردهای تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی در سازمان مدیریت شرکت در نمایشگاه دستاوردهای تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی در سازمان مدیریت
بخش تحقیقات فرآوری آبزیان در نمایشگاه دستاوردهای تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی از تاریخ
10-8 آبان ماه سال جاری در تهران و در سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور شرکت نمود...

نمايش جزئيات
شرکت در نمایشگاه بین المللی شیلات، آبزی پروری، صید و صنایع وابسته شیلاتی شرکت در نمایشگاه بین المللی شیلات، آبزی پروری، صید و صنایع وابسته شیلاتی
بخش تحقیقات فرآوری آبزیان در نمایشگاه بین المللی شیلات، آبزی پروری، صید و صنایع وابسته شیلاتی با عرضه محصولات متنوع شیلاتی از تاریخ 12-10 مهرماه سال جاری در تهران و در محل نمایشگاه و همایش های بین المللی برج میلاد شرکت نمود...

نمايش جزئيات
مصاحبه با خبرگزاری ایرنا مصاحبه با خبرگزاری ایرنا

در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ایرنا روز چهارشنبه مورخ 7/7/95 ، قائم مقام بخش تحقیقات فرآوری آبزیان از تولید خمیر ماهی آماده مصرف بعنوان یک فرآورده غذایی با ارزش و دارای قابلیت صادرات خبر داد...

نمايش جزئيات
تولید فرآورده های متنوع جدید شیلاتی در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان تولید فرآورده های متنوع جدید شیلاتی در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان

تولید فرآورده های متنوع شیلاتی که بیشتر فرمولاسیون ها برای طعم دار کردن فیله در انواع مارینادها با نظر کارشناسان بخش تحقیقات فرآوری آبزیان، روز دوشنبه مورخ 5/7/95 انجام شد...

نمايش جزئيات
مصاحبه با خبرگزاری ایرنا مصاحبه با خبرگزاری ایرنا

در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری ایرنا روز یکشنبه مورخ 28/6/95 ، قائم مقام بخش تحقیقات فرآوری آبزیان از تولید تنقلات خشک شیلاتی از ماهی کیلکای دریای خزر خبر داد...

نمايش جزئيات
تمدید پروانه ساخت دو فرآورده ماهی دودی گرم و فیش بال توسط معاونت غذا ودارو تمدید پروانه ساخت دو فرآورده ماهی دودی گرم و فیش بال توسط معاونت غذا ودارو
پس از یک سال پیگیری مستمر جهت تمدید پروانه ساخت دو فرآورده، ماهی دودی گرم و فیش بال با هماهنگی معاونت غذاو دارو و همچنین بازدید کارشناسان آن معاونت و نمونه برداری از محصولات فوق ، پروانه این دو محصول از تاریخ 2/6/95 تمدید گردید و برای تولید این دو محصول با برند شامیشیل مشکلی وجود نخواهد داشت...
نمايش جزئيات
عقد قرارداد تولید فرآورده های نوین از آبزیان فیمابین پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی و اتحادیه شرکت های تعاونی تکثیر و پرورش ماهیان گرم آبی کشور عقد قرارداد تولید فرآورده های نوین از آبزیان فیمابین پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی و اتحادیه شرکت های تعاونی تکثیر و پرورش ماهیان گرم آبی کشور
پیرو سیاست های موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور برای ترویج یافته های تحقیقاتی در تاریخ 30/5/95 قرارداد تولید انواع فرآورده های های نوین غذایی از آبزیان فیمابین این پژوهشکده و آقای مهندس آقازاده مدیر عامل محترم اتحادیه ماهیان گرم آبی سراسر کشور به امضاء رسید...
نمايش جزئيات
جلسه بازنگری استاندارد خاویار جلسه بازنگری استاندارد خاویار
سومین جلسه بازنگری استاندارد خاویار و ویژگیها و روشهای آزمون، روز دوشنبه مورخ 18/5/95 با حضور اعضاء کمیته از اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی ، سازمان دامپزشکی ، سازمان غذا و دارو، مسئول دفتر بهبود کیفیت ماهیان خاویاری سازمان شیلات ایران ، اداره کل شیلات استان گیلان و با مشارکت بخش تحقیقات فرآوری آبزیان تشکیل گردید.
نمايش جزئيات
جلسه  فنی و نهایی تدوین استاندارد سوسیس وکالباس ازماهی جلسه فنی و نهایی تدوین استاندارد سوسیس وکالباس ازماهی
روز یکشنبه مورخ 10/5/95 جلسه فنی و نهایی تدوین استاندارد سوسیس و کالباس ماهی با حضور متخصصان سازمان ملی استاندارد ایران، انستیتو تغذیه ، سازمان دامپزشکی کشور ، سازمان غذاو دارو ، آزمایشگاه مرجع کنترل غذاودارو، انجمن فرآورده های گوشتی و شرکت فرآورده های گوشتی کاله در سالن جلسات شیمی و پتروشیمی واقع در کرج میدان استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران تشکیل گردید.
نمايش جزئيات
نشست تخصصی نشست تخصصی

روز یکشنبه مورخ 3/5/95 جلسه هم اندیشی با حضور مدیران مراکز پرورش ماهیان گرمابی و خاویاری در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان برگزار شد...


نمايش جزئيات
بازدید اداره نظارت و غذا و دارو بازدید اداره نظارت و غذا و دارو

روز دوشنبه مورخ 28/4/95 بازدیدی توسط کارشناسان اداره نظارت و غذا و دارو از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان بعمل آمد...


نمايش جزئيات
نشست تخصصی با اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان گیلان نشست تخصصی با اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان گیلان

در راستای استاندارد سازی فرآورده های شیلاتی برای کمک به عرضه محصولات به بازار های داخلی و صادرات نیازمند به تدوین استاندارهای جدید و بازنگری استاندارهای قبلی مطابق با نیازهای روز می باشد ...

نمايش جزئيات
نشست تخصصی با اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان گیلان نشست تخصصی با اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان گیلان

در راستای استاندارد سازی فرآورده های شیلاتی برای کمک به عرضه محصولات به بازار های داخلی و صادرات نیازمند به تدوین استاندارهای جدید و بازنگری استاندارهای قبلی مطابق با نیازهای روز میباشد ...

نمايش جزئيات
انجام فعالیتهای پژوهشی در قالب قرار داد های دانشجویی با دانشگاههای کشور انجام فعالیتهای پژوهشی در قالب قرار داد های دانشجویی با دانشگاههای کشور

در راستای هماهنگی با اولویتهای بخش صنعت و دانشگاه نیاز به اجراء فعالیتهای مشترک تحقیقاتی – کاربردی بوده که در قالب پایان نامه های دکتری و کارشناسی ارشد انجام میگردد...

نمايش جزئيات
تولید تنقلات خشک طعم دار از ماهیان ریز اندام و ارزان قیمت تولید تنقلات خشک طعم دار از ماهیان ریز اندام و ارزان قیمت

با توجه به افزایش مصرف از تنقلات غذایی بعنوان بخشی از سبد غذایی ، ایجاد تنوع و تولید فرآورده های نوین شیلاتی از اولویتهای پژوهشی محسوب میگردد...

نمايش جزئيات
فرآوری ماهی قزل آلا فرآوری ماهی قزل آلا

تحویل اولین محموله ماهی قزل آلا فرآوری شده محصول پرورش ماهی در قفس...


نمايش جزئيات
بازدید معاونت اداره دامپزشکی شهرستان بندر انزلی بازدید معاونت اداره دامپزشکی شهرستان بندر انزلی

روز یکشنبه مورخ 23/3/95 معاونت محترم اداره دامپزشکی شهرستان بندر انزلی از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان بازدید نمودند...


نمايش جزئيات
نشست تخصصی نشست تخصصی

دومین جلسه تخصصی به منظور تدوین ضابطه ویژگیهای بهداشتی تولید صنعتی سوسیس ماهی...


نمايش جزئيات
نشست تخصصی نشست تخصصی
روز سه شنبه مورخ 28/2/95 در اداره نظارت غذاو دارو جلسه ای با محوریت اجباری شدن اطلاعات نشانگرهای رنگی تغذیه ای برگزار گردید...


نمايش جزئيات
تولید صنعتی سوسیس ماهی در ایران تولید صنعتی سوسیس ماهی در ایران

تدوین ضوایط ویژگیهای بهداشتی برای تولید صنعتی سوسیس ماهی در کشور...



نمايش جزئيات
برگزاری نشست تحقیقاتی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان برگزاری نشست تحقیقاتی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان
روز شنبه مورخ 4/2/95 نشست تحقیقاتی با حضور آقای مهندس قناعت پرست (معاونت اداره کل شیلات استان گیلان) و هیئت همراه، جناب آقای دکتر خانی پور، ریاست محترم پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی به همراه معاونت پژوهشی و مسئولین بخش تحقیقات فرآوری آبزیان در رابطه با اجرای پروژه های تحقیقاتی مشترک تشکیل شد...

نمايش جزئيات
نشست تحقیقاتی مشترک با دو نفر از کارشناسان روسیه نشست تحقیقاتی مشترک با دو نفر از کارشناسان روسیه

روز شنبه مورخ 4/2/95 نشست تحقیقاتی مشترک با شرکت پرورش ماهی قرق تالش به نمایندگی آقای بخشایی، به همراه دو نفر از کارشناسان روسیه و با حضور ریاست محترم پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی، معاونت پژوهشی و کارشناسان بخش تحقیقات فراوری آبزیان تشکیل شد...

نمايش جزئيات
برگزاری نشست تحقیقاتی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان برگزاری نشست تحقیقاتی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان
روز شنبه مورخ 4/2/95 نشست تحقیقاتی با حضور آقای مهندس قناعت پرست (معاونت اداره کل شیلات استان گیلان) و هیئت همراه، جناب آقای دکتر خانی پور، ریاست محترم پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی به همراه معاونت پژوهشی و مسئولین بخش تحقیقات فرآوری آبزیان در رابطه با اجرای پروژه های تحقیقاتی مشترک تشکیل شد...

نمايش جزئيات
برگزاری جلسه تحقیقاتی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان برگزاری جلسه تحقیقاتی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان

روز چهارشنبه 18 فروردین ماه 1395 اولین جلسه تحقیقاتی برای بررسی فعالیتهای پژوهشی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان با حضور ریاست محترم پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی و کارشناسان بخش برگزار گردید...

نمايش جزئيات
بازدید از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان (پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی) توسط ریاست محترم موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و Pro .Harald Rosental وPaolo Bronzi  . Dr از کشور آلمان و ایتالیا بازدید از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان (پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی) توسط ریاست محترم موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و Pro .Harald Rosental وPaolo Bronzi . Dr از کشور آلمان و ایتالیا
روز جمعه 27 آذر ماه 1394، ریاست محترم موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور به همراه دو نفر از مهمانان خارجی، آقایان Pro.Harald Rosental وPaolo Bronzi . Dr (از کشور آلمان و ایتالیا ) از تجهیزات و امکانات بخش تحقیقات فرآوری آبزیان بازدید نمودند…
نمايش جزئيات
مصاحبه تلویزیونی با قائم مقام بخش تحقیقات فرآوری آبزیان مصاحبه تلویزیونی با قائم مقام بخش تحقیقات فرآوری آبزیان


در حاشیه سمینار برداشت محصول ماهیان گرم آبی استان در بازار الگویی شهرستان رشت، مصاحبه تلویزیونی با قائم مقام بخش تحقیقات فرآوری آبزیان انجام گرفت...

نمايش جزئيات
تولید فیلم نانوکامپوزیت پلی اتیلن با ذرات نانو رس مجهز به شناساگر گازی تولید فیلم نانوکامپوزیت پلی اتیلن با ذرات نانو رس مجهز به شناساگر گازی

برای اولین بار فیلم نانو کامپوزیت پلی اتیلن با ذرات نانورس مجهز به شناساگر گازی برای افزایش طول عمر ماندگاری و تعیین درجه فساد پذیری فیله ماهی در شرایط نگهداری در یخچال، در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان با مشارکت پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران تولید گردید...
نمايش جزئيات
برگزاری جلسه امکان  سنجی با دانشگاه آزاد شهرستان انزلی برگزاری جلسه امکان سنجی با دانشگاه آزاد شهرستان انزلی


جلسه مقدماتی کارشناسی برای تولیدات متنوع شیلاتی با دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر انزلی درمورخه 1/7/1394در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان تشکیل گردید...


نمايش جزئيات
برگزاری اولین سفره شیلاتی چهار نوع از فرآورده های میگوی تالاب بندر انزلی برگزاری اولین سفره شیلاتی چهار نوع از فرآورده های میگوی تالاب بندر انزلی

براساس هماهنگی های بعمل آمده درمورخه 19/6/1394 در حاشیه جلسه طرح احیای تالاب بندر انزلی برای اولین بار بخش تحقیقات فرآوری...

نمايش جزئيات
تولید فیش برگر با فرمولاسیون جدید با استفاده  ازامولیسیون پروتئین گیاهی تولید فیش برگر با فرمولاسیون جدید با استفاده ازامولیسیون پروتئین گیاهی

بر اساس هماهنگی های بعمل آمده از سوی آقای محسن مقراضی طرف قرار داد با بخش تحقیقات فرآوری آبزیان در راستای تولید انواع فرآورده های شیلاتی...

نمايش جزئيات
نشست تخصصی با کارشناسان شرکت آی میکس وارد کننده ادویه در ایران نشست تخصصی با کارشناسان شرکت آی میکس وارد کننده ادویه در ایران

براساس هماهنگیهای بعمل آمده روز یکشنبه در مورخه 14/4/94نشست تخصصی با کارشناسان شرکت آی میکس وارد کننده ادویه در ایران در محل سالن جلسات بخش تحقیقات فرآوری آبزیان برگزار گردید...

نمايش جزئيات
بازدید از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان توسط دکتر Denes Gal از کشور مجارستان بازدید از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان توسط دکتر Denes Gal از کشور مجارستان

روز یکشنبه 11 خرداد ماه 1394 دکتر Denes Gal رئیس تحقیقات شیلاتی آبهای داخلی کشور مجارستان از تجهیزات و امکانات بخش تحقیقات فرآوری آبزیان بازدید نمودند…

نمايش جزئيات
پرسش های علمی پرسش جديد کمک
پرسش تاريخ پرسش تعداد بازديد
با عرض سلام و وقت بخیر تشکر می کنم اگر اطلاغاتی در مورد ماهی سالمون و... 6/5/1396 62
با سلام من مدیر روابط عمومی انتشارات ایرانشاسی هستم. انتشارات ما به... 17/8/1395 96
با سلام من دانشجوی ترم اخر کارشناسی مهندسی صنایع غذایی هستم استادم برا... 22/1/1395 197
با عرض سلام و خسته نباشید بنده دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم و... 17/11/1394 220
با سلام و عرض خسته نیاشید من برای انجام پایان نامه جهت آزمون ها و روش... 18/9/1394 239
با سلام -دانشجوی ارشد زیست دریا هستم می خواستم بدونم ماهی کلمه خود تال ... 13/8/1394 265
با عرض سلام و خسته نباشید، بنده یکدستگاه ماشین 6تن ایسوزو دارم و می خو... 10/8/1394 245
با سلام در این مرکز پودر پروتئین ماهی برای کارهای تحقیقاتی و با گرید... 8/8/1394 230
با سلام و احترام در خصوص تولید پروتئین مصرف انسانی یا FCP از ضایعات ک... 28/7/1394 491
با عرض سلام و خسته نباشید چگونه میتوانم به اطلاعاتى در مورد تولید و ب... 14/11/1393 345
با عرض سلام و خسته نباشید براى دریافت تسهیلات مشاوره اى در زمینه فیله... 14/11/1393 343
با عرض سلام وخسته نباشید دانشجوی ارشد بیوتکنولوژی دریا هستم ممکنه راه... 24/8/1393 372
سلام. من یه مغازه بستنی فروشی دارم. میخواستم در رابطه با بستنی ماهی اط... 27/3/1393 410
با سلام و خسته نباشید من برای انجام بخشی از پایان نامه خودم نیاز به ض... 7/3/1393 427
با سلام بنده در مورد اسپیرولینا کار تحقیقاتی انجام میدهم و نیاز به ای... 23/10/1392 479
با سلام,من لیسانس شیمی هستم ولی در زمینه صنعت فرآوردهای دریای فعالیت م... 16/9/1392 476
با سلام و روز بخیر . بنده تولیدکننده ماهی قزل آلا در استخر ذخیره کشاور ... 6/7/1392 472
با سلام بنده فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته فرآوری از دانشگاه گرگان ... 22/5/1392 687
با سلام برای تجاری سازی بخشی از دستاوردهای مرکز باید چه کاری انجام ده... 24/7/1391 680
سلام من متقاضی آموزش و کسب اطلاعات لازم در زمینه پرورش تجاری لارو ماهی... 17/7/1391 587
با سلام واحترام بنده فارغ التحصیل رشته مهندسی صنایع غذایی در مقطع کار... 27/6/1391 802
سلام علیکم با احترام، بنده می خواهم در خصوص پرورش خاویار فعالیت کنم ل... 1/6/1391 692
با سلام.در ایران چقدر بحث فراوری محصولات شیلاتی عملی شده در واقع من لی... 31/2/1391 933
آرشیو خبرها
از تاريخ
تا تاريخ
جستجو
اطلاعیه
اعلام آمادگی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان ایران جهت ارائه خدمات فنی
مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان از مراکز وابسته موسسه تحقیقات شیلات ایران بعنوان تنها مرکز تحقیقاتی تخصصی فرآوری آبزیان در کشور با برخورداری از کادر هیئت علمی و کارشناسی توانمند و امکانات و تجهیزات منحصر بفرد، آمادگی خود را جهت ارائه خدمات فنی و همکاری مشترک به شرح ذیل با کلیه سازمانها و ادارات دولتی، اتحادیه و شرکت های تعاونی، کارخانجات و کارگاههای بخش خصوصی در کلیه استانهای کشور اعلام میدارد.
نمايش جزئيات
مناسبت ها



امام علی (علیه السّلام) می فرماید: لایرجون احد منکم إلا ربّه ولایخافن إلا ذنبه. هیچ یک از شما جز به پروردگار خود امید نبندد و جز از گناه خود نترسد

سال 1397

حمایت از کالای ایرانی



همه باید کار کنند و محور هم عبارت است از تولید ملّی؛ اگر چنانچه تولید ملّی را همه تعقیب کنند و دنبال‌گیری کنند، بسیاری از مشکلات اقتصادی و معیشتیِ مردم ، هم مسئله‌ی اشتغال، هم مسئله‌ی سرمایه‌گذاری و بقیّه‌ی چیزها حل خواهد شد.

اخبار داخلی
مزایده
سایتهای شیلاتی
نشریات
پایگاههای اطلاعاتی
پروژه های دانشجویی
کتب منتشره
 
Copyright (c) 2018 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar