مواد مورد نیاز برای 4 نفر: 550 تا 700 گرم فیله کم چرب ماهی ماهی(هر نوع ماهی) نصف قاشق چایخوری روغن گیاهی مقداری فلفل سفید و قرمز 1 قاشق سوپ خوری مارگارین 1 قاشق سوپ خوری روغن گیاهی 2 قاشق سوپ خوری آرد نصف قاشق چای خوری نمک یک چهارم قاشق چای خوری فلفل نصف فنجان سرکه رقیق شده 3 قاشق سوپ خوری شیر کم چرب ماهی کاد، پولاک، هادداک، قزل آلا، سوف، باس، کفشک، ماهی سفید دریاچه ای، گربه ماهی، سیم، شوریده، ماهی خاردار و توربوت با استفاده از این روش ، طبخ می گردند. روش تهیه: 1- فیله ها را با آب سرد شسته و خشک کنید. فیله ها ی بزرگ را به قطعاتی با 15 سانتی متر طول و 30 سانتی متر عرض تقسیم نمایید و روی آنها فلفل سفید و قرمز بپاشید ، سپس قطعات ماهی را صورت رول درآورید. 2- فیله های لوله شده را به سیخ کشیده و در بخارپز قرار دهید . به ازای هر 5/2 سانتی متر از ضخامت ماهی، 10 دقیقه بخارپز نمایید. زمان پخت از شروع جوشیدن آب ، محاسبه می گردد. 3- روغن و مارگارین را در یک ماهی تابه ، ترکیب کرده و حرارت دهید ، آرد و نمک و فلفل را نیز اضافه کرده و به هم بزنید ، سپس به تدریج ، سرکه رقیق شده را نیز اضافه کرده و هم بزنید. حرارت دادن را ادامه دهید تا نشاسته خام در ماهی تابه باقی نماند(حدود 5 تا 8 دقیقه )، سپس این سس را با شیر مخلوط نمائید و روی ماهی بریزید.
|