مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   جمعه 7 اردیبهشت 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
فیله لوله شده با سرکه رقیق
سه شنبه 12 شهریور 1392
مینا احمدی
>>

 مواد مورد نیاز برای 4 نفر:
550 تا 700 گرم     فیله کم چرب ماهی ماهی(هر نوع ماهی)
نصف قاشق چایخوری  روغن گیاهی
مقداری    فلفل سفید و قرمز
1 قاشق سوپ خوری   مارگارین
1 قاشق سوپ خوری   روغن گیاهی
2 قاشق سوپ خوری   آرد
نصف قاشق چای خوری  نمک
یک چهارم قاشق چای خوری  فلفل
نصف فنجان   سرکه رقیق شده
3 قاشق سوپ خوری   شیر کم چرب
ماهی کاد، پولاک، هادداک، قزل آلا، سوف، باس، کفشک، ماهی سفید دریاچه ای، گربه ماهی، سیم، شوریده، ماهی خاردار و توربوت با استفاده از این روش ، طبخ می گردند.
روش تهیه:
1- فیله ها را با آب سرد شسته و خشک کنید. فیله ها ی بزرگ را به قطعاتی با 15 سانتی متر طول و 30 سانتی متر عرض تقسیم نمایید و روی آنها فلفل سفید و قرمز بپاشید ، سپس قطعات ماهی را صورت رول درآورید.
2- فیله های لوله شده را به سیخ کشیده و در بخارپز قرار دهید . به ازای هر 5/2 سانتی متر از ضخامت ماهی، 10 دقیقه بخارپز نمایید. زمان پخت از شروع جوشیدن آب ، محاسبه می گردد.
3- روغن و مارگارین را در یک ماهی تابه ، ترکیب کرده و حرارت دهید ، آرد و نمک و فلفل را نیز اضافه کرده و به هم بزنید ، سپس به تدریج ، سرکه رقیق شده را نیز اضافه کرده و هم بزنید. حرارت دادن را ادامه دهید تا نشاسته خام در ماهی تابه باقی نماند(حدود 5 تا 8 دقیقه )، سپس این سس را با شیر مخلوط نمائید و روی ماهی بریزید.


تعداد بازديد:838
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar