مواد لازم برای چهار نفر : میگو 1 کیلوگرم تخم مرغ 3 عدد آرد 5/1 لیوان پیاز 1 عدد ماست 2 قاشق غذاخوری بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه میگو را در آب نمک جوشانده پس از خنک شدن پوست آن را جدا نموده و روده پشتی را خارج می نماییم . پس از شستشو دوباره می گذاریم تا کامل خشک شود . پیاز را رنده کرده و آب آن را با تنظیف گرفته و روی میگوها میریزیم و نمک و فلفل مورد دلخواه را بر روی آن می پاشیم . تخم مرغها را شکسته و خوب بهم می زنیم سپس آرد را به آن افزوده ماست و بکینگ پودر را با کمی نمک اضافه نموده مجدداً بهم می زنیم تا کاملاً مخلوط شوند هر کدام از میگوها را به مایه حاصل از تخم مرغ و آرد و ماست فرو برده و در داخل تابه محتوی روغن داغ تا تبدیل شدن به رنگ طلایی، سرخ میکنیم وقتی تمام میگوها به همین روال سرخ شدند در دیس چیده و از سیب زمینی سرخ کرده و گوجه فرنگی و جعفری برای تزیین آن استفاده می کنیم . |