مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   جمعه 7 اردیبهشت 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
دلمه برگ کلم با گوشت چرخ شده ماهی
شنبه 24 اسفند 1392
>>صغری کمالی

برگ کلم سفید و قرمز به تعداد لازم

گوشت چرخ شده ماهی 300 گرم

پیاز عسلی شده 3 قاشق غذا خوری

فلفل دلمه سبزنگینی شده 2 قاشق غدذا خوری

قارچ نگینی شده 2 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل به میزان لازم

پودر آویشن نصف قاشق چای خوری

زعفران آب شده 4 قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

ابتدا برگ کلم ها را برای مدت 10 دقیقه با نمک و آب می پذیم وقتی که پخت آنها را از آب خارج می کنیم و در آبکش قرار می دهیم .در این قسمت گوشت چرخ شده ماهی را همراه با پیاز عسلی شده، فلفل دلمه ،نمک و فلفل، و پودر آویشن خوب تفت می دهیم تا جایی که بوی ضخم ماهی گرفته شود و حالا قارچ را اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم . در قسمت آخر زعفران آب کرده و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و می گذاریم تا کلیه موادبا هم حرارت ببینند .وحالا بر روی هر برگی چند قاشق از مواد را ریخته و به آرامی می پیچیم و در داخل ظرفی که مقداری آب و کره ریخته ایم میچینیم و می گذاریم با حرارت ملایم بپزنند وقتی که آب ظرف کشیده شد غذا آماده برای سرو شدن است.


تعداد بازديد:911
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar