برگ کلم سفید و قرمز به تعداد لازم
گوشت چرخ شده ماهی 300 گرم
پیاز عسلی شده 3 قاشق غذا خوری
فلفل دلمه سبزنگینی شده 2 قاشق غدذا خوری
قارچ نگینی شده 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر آویشن نصف قاشق چای خوری
زعفران آب شده 4 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
ابتدا برگ کلم ها را برای مدت 10 دقیقه با نمک و آب می پذیم وقتی که پخت آنها را از آب خارج می کنیم و در آبکش قرار می دهیم .در این قسمت گوشت چرخ شده ماهی را همراه با پیاز عسلی شده، فلفل دلمه ،نمک و فلفل، و پودر آویشن خوب تفت می دهیم تا جایی که بوی ضخم ماهی گرفته شود و حالا قارچ را اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم . در قسمت آخر زعفران آب کرده و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و می گذاریم تا کلیه موادبا هم حرارت ببینند .وحالا بر روی هر برگی چند قاشق از مواد را ریخته و به آرامی می پیچیم و در داخل ظرفی که مقداری آب و کره ریخته ایم میچینیم و می گذاریم با حرارت ملایم بپزنند وقتی که آب ظرف کشیده شد غذا آماده برای سرو شدن است.