مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   شنبه 8 اردیبهشت 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
اسکالپ میگو
شنبه 3 آبان 1393
>>مینا احمدی

مواد لازم

میگو پوست کنده: 250 گرم

سیر: 4 حبه

زنجبیل رنده شده : 1 قاشق غذاخوری

پیاز رنده شده: 1 عدد

پنیر پارمزان: 100 گرم

پودر جوز هندی: 1 قاشق غذاخوری

پودر سوخاری: به میزان لازم

آرد سوخاری: به میزان لازم

سس سویا: 3 قاشق غذاخوری

لیمو ترش: 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

روغن مایع : به میران لازم

دستور پخت

ابتدا میگوها را داخل زنجبیل - سیر - لیمو - پیاز رنده شده - جوز هندی و سس سویا مزه دار می کنیم. سه ساعت باید زمان بدهیم تا میگوها در این مخلوط به خوبی مزه دار شوند. سپس میگوها را در تخم مرغ زده شده فرو برده و در پودر سوخاری می غلتانیم و دوباره در تخم مرغ زده شده فرو می بریم و در آخر در آرد سوخاری می غلتانیم و در نهایت در روغن داغ سرخ می نماییم و اسکالپ میگو را با برنج سفید سرو می نماییم.

 


تعداد بازديد:853
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar