مواد لازم
میگو پوست کنده: 250 گرم
سیر: 4 حبه
زنجبیل رنده شده : 1 قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده: 1 عدد
پنیر پارمزان: 100 گرم
پودر جوز هندی: 1 قاشق غذاخوری
پودر سوخاری: به میزان لازم
آرد سوخاری: به میزان لازم
سس سویا: 3 قاشق غذاخوری
لیمو ترش: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن مایع : به میران لازم
دستور پخت
ابتدا میگوها را داخل زنجبیل - سیر - لیمو - پیاز رنده شده - جوز هندی و سس سویا مزه دار می کنیم. سه ساعت باید زمان بدهیم تا میگوها در این مخلوط به خوبی مزه دار شوند. سپس میگوها را در تخم مرغ زده شده فرو برده و در پودر سوخاری می غلتانیم و دوباره در تخم مرغ زده شده فرو می بریم و در آخر در آرد سوخاری می غلتانیم و در نهایت در روغن داغ سرخ می نماییم و اسکالپ میگو را با برنج سفید سرو می نماییم.