مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   شنبه 8 اردیبهشت 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
اسپرینگ رول ماهی با سبزیجات
دو شنبه 31 خرداد 1395
>>فریدون رفیع پور

مواد لازم :
گوشت ماهی                                      800گرم
خمیر فیلو (یوفکا) یا نان لواش نرم             ۴ عدد 
فلفل دلمه ای خرد شده                        ۱ پیمانه
فلفل سبز خرد شده تند                         ۴ یا ۵ عدد
هویج رنده شده                                   ۱ عدد بزرگ
کلم خرد شده                                     ۱ پیمانه
قارچ خرد شده                                     ۱ پیمانه
جوانه یونجه                                        ۱ پیمانه
ریحان خرد شده                                  ۱ قاشق
ادویه ، نمک و رب گوجه و روغن برای سرخ کردن          به مقدار کافی
 طرز تهیه:
ابتدا در داخل ماهی تابه روغن ریخته  وبعد سبزیجات از قبل تهیه شده را به آرامی اضافه نموده وکمی پس از تفت دادن به آن گوشت ماهی اضافه میکنیم سپس بعد از تغییر رنگ گوشت به مخلوط فوق نمک وادویه به همراه رب گوجه در پایان کار اضافه میکنیم .بعد از اتمام پخت مخلوط فوق را طی مراحل به شرح ذیل در داخل خمیر نان قرار داده و رول میکنیم. بعد از رول کردن آنها را در روغن سرخ میکنیم تا طلایی شوند بعد از اینکه سرخ شد با دستمال روغن اضافی را گرفته ومیل می نماییم.
 


تعداد بازديد:1157
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar