مواد لازم : گوشت ماهی 800گرم خمیر فیلو (یوفکا) یا نان لواش نرم ۴ عدد فلفل دلمه ای خرد شده ۱ پیمانه فلفل سبز خرد شده تند ۴ یا ۵ عدد هویج رنده شده ۱ عدد بزرگ کلم خرد شده ۱ پیمانه قارچ خرد شده ۱ پیمانه جوانه یونجه ۱ پیمانه ریحان خرد شده ۱ قاشق ادویه ، نمک و رب گوجه و روغن برای سرخ کردن به مقدار کافی طرز تهیه: ابتدا در داخل ماهی تابه روغن ریخته وبعد سبزیجات از قبل تهیه شده را به آرامی اضافه نموده وکمی پس از تفت دادن به آن گوشت ماهی اضافه میکنیم سپس بعد از تغییر رنگ گوشت به مخلوط فوق نمک وادویه به همراه رب گوجه در پایان کار اضافه میکنیم .بعد از اتمام پخت مخلوط فوق را طی مراحل به شرح ذیل در داخل خمیر نان قرار داده و رول میکنیم. بعد از رول کردن آنها را در روغن سرخ میکنیم تا طلایی شوند بعد از اینکه سرخ شد با دستمال روغن اضافی را گرفته ومیل می نماییم. |