مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   جمعه 7 اردیبهشت 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
خوراک میگو با قارچ
دو شنبه 20 مهر 1394
>>افشین امیری

مواد لازم:
پیاز متوسط=1 عدد
فلفل دلمه ای سبز=1 عدد
زنجبیل نرم شده=1 قاشق چایخوری
سیر تازه له شده=2 قاشق غذا خوری
نمک=1 قاشق چایخوری

زرد چوبه=2 قاشق چایخوری

رب نارنج ( قوام نارنج) =2 قاشق غذاخوری
میگوی یخزده=350 گرم
روغن=3 قاشق غذاخوری
قارچ=200 گرم
گشنیز تازه برای تزئین
طرز تهیه:
1. با استفاده از یک چاقوی تیز پیاز و فلفل دلمه ای سبز را خرد کنید.
2. زنجبیل،سیر،نمک و فلفل و زرد چوبه را در کاسه کوچکی با هم مخلوط کنید.

3. میگوها را در ظرف آب جوش قرار داده تا کاملا بپزد

4. روغن را در ماهیتابه ای گرم کرده پیاز وسیر را به آن افزوده و سرخ کنید.
5. مخلوط ادویه را به پیازو سیر افزوده حرارت را کم کنید و بپزید و به مدت سه دقیقه به هم بزنید و خوب مخلوط کنید میگوها و قارچ را به ماهیتابه اضافه کرده به 5 مدت دقیقه بپزید
6. سپس رب نارنج و اب جوش را اضافه کرده و 5دقیقه دیگر پخت را ادامه می دهیم تا به صورت کامل اب جوش اضافه شده تبخیر شود.

7.غذای اماده شده با گشنیز تزئین شود

 

 

تعداد بازديد:719
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar