مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   جمعه 7 اردیبهشت 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
دلمه برگ مو
يک شنبه 31 خرداد 1394
>>صغری کمالی

مواد لازم:

گوشت چرخ شده ماهی: 400 گرم
سبزی دلمه (تره، شوید، مرزه) و برگ مو: از هر کدام 500 گرم
رب گوجه‌فرنگی و ماست: از هر کدام دو قاشق سوپخوری
زرشک: 50 گرم
پیاز: سه عدد
برنج پخته شده : یک پیمانه
نمک، فلفل، پودرریحان و زعفران آب‌کرده: به میزان لازم
پیاز داغ: به میزان لازم

طرز تهیه:
برگ موها را خوب شسته و داخل یک قابلمه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. پس از جوش آمدن آب، برگ ها را به مدت 3 دقیقه داخل قابلمه ریخته و بعد آنها را آبکشی می کنیم.
و حالادر این قسمت گوشت چرخ شده ماهی را با پیاز و نمک و فلفل و پودر ریحان خوب تفت می دهیم وبعد از اینکه آماده شد ، زرشک، رب گوجه فرنگی، ماست، سبزی دلمه،برنج، و زعفران آب کرده را نیز به مواد اضافه می کنیم . روی یک سطح صاف یک برگ مو را پهن کرده و از مخلوطی که آماده کردیم ، وسط آن می ریزیم و آنها را به شکل دلخواه در می آوریم و درون قابلمه‌ به ردیف می چینیم حالا کمی آب ، رب ، پیاز داغ و زعفران آب کرده را آماده می کرده روی دلمه‌ها ریخته در قابلمه را گذاشته تا دلمه ها با حرارت کم، آرام آرام بپزند. در آخر اگر می توانید برای تزئین از لیمو و برگ نعنا و ریحان استفاده کرده.

 


تعداد بازديد:796
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar