مواد لازم :
فیله ی ماهی حلوا یا شیر ۵۰۰ گرم
سیبزمینی 1عدد متوسط
هویج ۱عدد متوسط
پیاز ۱عدد متوسط
سیر ۱حبه
کنسرو نخودفرنگی یک چهارم پیمانه
آبلیموی تازه 1 قاشق غذاخوری
پودر کاری نصف قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
زردهی تخممرغ ۱عدد برای تزیین
زعفران آماده شده مقداری برای تزیین
کنجد مقداری برای تزیین
خمیر کلوچه به مقدار لازم
روش تهیه:
سیبزمینی و هویج را آبپز کنید. بعد از سرد شدن سیبزمینی را پوست گرفته و همراه هویج نگینی خرد نمایید پیاز و سیر را خرد کنید. پیاز را همراه با کره کمی تفت دهید تا طلایی شود. آنگاه سیر را اضافه نمایید و کمی دیگر تفت دهید. سپس فیله ماهی را ریز خرد کنید و به همراه پیاز و سیر تفت دهید. پودر کاری، نمک، سیبزمینی و هویج خرد شده،نخودفرنگی و آب لیمو را اضافه کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کرده و حرارت را خاموش کنید تا مواد سرد شود.
خمیر کلوچه( طرز تهیه آن در پایین آمده است) را روی سطح صافی که کمی آرد پاشیدهاید با وردنه باز کنید و به اندازهی دلخواه با قالب گرد، قالب بزنید. از مواد آماده شده در بالا، ۲ قاشق غذاخوری در مرکز هر خمیر گذاشته و لبههای آن را ببندید. بعد مخلوط زردهی تخممرغ و زعفران را با برس روی کلوچه بمالید و در صور دلخواه کمی دانه کنجد روی آن بپاشید. آنگاه کلوچههای آماده شده را در فر با حرارت ۱۷۵درجه سانتیگراد یا۳۵۰ درجه فارنهایت(که از قبل گرم شده) حدود۳۰- ۲۰دقیقه قرار دهید تا بپزد و سطح روی آن کاملاً طلایی شود.
مواد لازم برای خمیر کلوچه:
-آرد حدود ۲ پیمانه 200گرم
- شیر پاستوریزه نصف پیمانه 80 گرم
- بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
- روغن مایع ۵ قاشق سوپخوری
- نمک نصف قاشق چایخوری
روش تهیهی خمیر کلوچه:
در یک ظرف مناسب شیر، روغن مایع، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم اضافه کنید تا به خمیری تبدیل شود که به دست نچسبد.
آنگاه خمیر را کمی ورز دهید و به صورت گلوله در آورید. بعد در ظرفی قرار دهید و روی آن را بپوشانید و بگذارید در هوای آشپزخانه به مدت نیم ساعت بماند تا خمیر ور بیاید. بعد از این مدت خمیر آماده ی مصرف است.