مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   جمعه 7 اردیبهشت 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
ماهی قزل آلای تنوری با سس مخصوص
دو شنبه 18 شهریور 1392
صغری کمالی
>>

برای تنوری کردن ماهی ابتدا گریل را با شعله خیلی زیاد گرم می کنیم، سپس حرارت را پایین آورده و روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

مواد لازم:
سیر: 2 حبه، کوبیده شود.
زیره: یک قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چای‌خوری
زعفران آب کرده: نصف فنجان
فیله ماهی: 4 عدد
روغن: به مقدار لازم
پوست لیمو ترش رنده شده :  1 قاشق چایخوری

برای سس نعنا:
نعنای کاملا خرد شده: یک قاشق غذاخوری
سیر خرد شده: یک حبه کوچک
خیار کوچک: یک عدد، به صورت مکعبی و ریز خرد شود.
آب تمر هندی: 100 گرم
نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه:
درون یک کاسه، سیر، زیره، فلفل قرمز، زعفران و نمک و پوست لیمو ترش رنده شده را با هم مخلوط کنید. فیله های ماهی را  درون مخلوط فوق به مدت 60- 30 دقیقه قرار دهید و هر چند دقیقه یک بار آن‌ها را مخلوط کنید.
*تهیه سس: نعنا و سیر و خیار را درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید سپس آب تمر هندی  و در نهایت نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و کمی دیگر آن‌ها را هم بزنید . سس آماده شده را تا زمان سرو، ‌درون یخچال قرار دهید. فیله های ماهی را در ظرفی نسوز قرار داده و روی آن را با برس روغن بمالید. ماهی  را با حرارت متوسط گریل به مدت 30 – 25 دقیقه بپزید. گاهی ماهی  را برگردانده با بقیه روغن چرب کنید. ماهی تنوری شده را با سس مخصوص تمر هندی  و نعنا میل کنید.

 


تعداد بازديد:898
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar