مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   شنبه 8 اردیبهشت 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
پرسش های علمی
پرسش : با سلام و روز بخیر . بنده تولیدکننده ماهی قزل آلا در استخر ذخیره کشاورزی هستم . می خواستم در خصوص بهداشت و سلامت محصول اطلاعاتی کسب کنم . مثلا چه فاکتورهایی و با چه میزانی دریک محصول سالم تعریف شده است و دیگر اینکه آیا برچسبی با عنوان ماهی سالم توسط مراجع ذیصلاح برای متقاضی صادر میشود و چه مراحلی به این منظور باید طی گردد ./ با تشکر فراوان
پاسخ :
با سلام و تشکر از بازدید شما از سایت مرکز ، برای گرفتن بر چسب در حوزه سلامت و بهداشت ماهی ، به اداره کل دامپزشکی استان خود مراجعه نمائید .
تاريخ پرسش : شنبه 6 مهر 1392 تاريخ پاسخ : دو شنبه 29 مهر 1392 تعداد بازديد 964
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar