مواد لازم برای ۲ نفر: ماهی کپور ۵۰۰گرم روغن ۳ قاشق غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه ۱قاشق چای خوری پودرکاری ۱قاشق چای خوری آرد ۱ قاشق غذاخوری گشنیز ۲۵۰گرم شنبلیله ۵۰ گرم قارچ 100 گرم فلفل دلمه نگینی 2 قاشق غذا خوری تمبرهندی ۱۵۰گرم پیازمتوسط ۲عدد سیر 2حبه طرزتهیه: سیروپیاز را در روغن سرخ کرده وقتی طلائی رنگ شد، گشیز وشنبلیله ساتوری شده را در آن بریزید. پس از اینکه سبزی بخوبی سرخ شد، پودرکاری، زردچوبه و آرد را در آن ریخته و تفت بدهید. تمبرهندی را که قبلاً در یک لیوان آب خیس نموده اید، از صافی عبور داده وهسته های آنرا بگیرید. سپس آب تمبرهندی،قارچ، فلفل دلمه ای،نمک و فلفل را در سوپ ریخته بگذارید به مدت 30 دقیقه بجوشد. پس از آن ماهیها را که سر و دم آنها را بریده وتمیز نموده اید همچنین محوطه داخل شکمی آن را کاملآ تمیز نموده، در قابلمه ریخته ودر حرارت کم بمدت یک ساعت دیگر بجوشانید تا سوپ شما کاملا جاافتاده و قابل سرو گردد.
|