مواد لازم : 1-ماهی کیلکا یک کیلو 2- سفیده تخم مرغ 3عدد 3- آرد سوخاری (پودری،گرانوله) 100گرم 4- آرد گندم 50گرم 5- نمک 6گرم 6- فلفل 4گرم 7- پودر سیر 2گرم 8- آبلیمو 8گرم 9- روغن مایع 250گرم طرز تهیه: ابتدا ماهی کیلکا پاک نموده(خارج نمودن سر وتخلیه امعاء، احشاء)وکاملا" شستشو میگردد وسپس درآرد گندم آغشته نموده (آرد زنی اولیه) به بعد سس مایع (لعاب زنی)که از قبل آماده شده ماهی ها را درآن قرار می دهیم وسپس با آرد سوخاری آغشته نموده ودر پایان در روغن داغ به مدت دو دقیقه سرخ مینماییم.
|