مواد لازم:
آرد گندم 350 گرم ماءالشعیر 500 میلی لیتر خمیر ترش خشک یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم روغن زیتون یک قاشق چایخوری سیب زمینی 6 عدد متوسط روغن سرخ کردنی به میزان لازم فیله ماهی قزل آلا 8 عدد
طرز تهیه:
آرد ، را در یک کاسه بزرگ ریخته و سپس ماءالشعیر را روی آن ریخته هم می زنیم. اگر لازم بود به تدریج آب به آن اضافه کنید و نگذارید خمیر گلوله شود، تا زمانی مواد را مخلوط می کنیم تا یک مایع رقیق حاصل شود حالا پودر خمیر ترش را همراه نمک و فلفل اضافه می کنیم و برای چند دقیقه در یخچال می گذاریم . قبل از استفاده به آن روغن زیتون اضافه می کنیم. برای آماده کردن ماهی، ابتدا فیله ها را در آرد می غلتانیم و سپس درون مایع تهیه شده قرار می دهیم و بعد به مدت 3 دقیقه در روغن فراوان سرخ می کنیم. مرتب آنها را زیر و رو کره تا کاملا طلایی شوند سپس ماهی ها را از روغن در آورده و روی کاغذ یا دستمال تمیزی قرار می دهیم تا روغن اضافیشان گرفته شود .در مرحله بعدی سیب زمینی ها را شسته و خلالی کرده،و مقدار کافی روغن در قابلمه گود مناسبی ریخته و سیب زمینی ها را در آن غوطه ور می کنیم. بعد از چند دقیقه وقتی که سیب زمینی ها طلایی شدند از روغن خارج کرده و بر روی سینی مشبک فلزی قرا ر می دهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود، بر روی آنها کمی نمک و شوید خشک پاشیده سرو می نماییم. |