مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   جمعه 7 اردیبهشت 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
فارفاله میگو و سس قارچ
چهار شنبه 14 آبان 1393
>>مینا احمدی

مواد لازم

فارفاله یا پاستای پاپیونی شکل، یک بسته

میگو برای هر بشقاب 6 عدد

پیاز 1 عدد

قارچ 5 عدد

فلفل دلمه ای 1 عدد

روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری

نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر به مقدار کافی

سس کچاپ 1 قاشق چایخوری

سس مایونز 1 قاشق غذاخوری

ماست 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

برای آماده کردن فار فاله میگو ، میگوها را در سیخ چوبی زده و سرخ کنید. می توانید برای زیباتر شدن آن ، بین میگوها ، زیتون یا فلفل دلمه ای بگذارید. پاستا را مطابق با دستور روی بسته آن با مقداری آب و روغن و نمک بپزید. فلفل دلمه را خرد کرده در آب در حال جوش بریزید، بعد از نرم شدن پاستا آن را آبکش کرده و در ظرفی بریزید.

روغن زیتون و مقداری آویشن را با هم مخلوط کرده پاستا را به آن آغشته کنید. سپس از سس قارچ روی فارفاله ریخته و همراه میگوها سرو کنید.

طرز تهیه سس قارچ فارفاله میگو

ابتدا پیاز را خلال نازک کرده و در کمی روغن مایع تفت می دهیم . بعد از این که پیازطلایی رنگ شد، قارچ را خرد کرده به آن اضافه می کنیم، بعد از حدود 5 دقیقه از روی شعله برداشته به آَن مایونز، ماست، کچاپ و ادویه اضافه کرده و حسابی باهم مخلوط کنید.

 


تعداد بازديد:1012
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar