مواد لازم
فارفاله یا پاستای پاپیونی شکل، یک بسته
میگو برای هر بشقاب 6 عدد
پیاز 1 عدد
قارچ 5 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری
نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر به مقدار کافی
سس کچاپ 1 قاشق چایخوری
سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
ماست 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برای آماده کردن فار فاله میگو ، میگوها را در سیخ چوبی زده و سرخ کنید. می توانید برای زیباتر شدن آن ، بین میگوها ، زیتون یا فلفل دلمه ای بگذارید. پاستا را مطابق با دستور روی بسته آن با مقداری آب و روغن و نمک بپزید. فلفل دلمه را خرد کرده در آب در حال جوش بریزید، بعد از نرم شدن پاستا آن را آبکش کرده و در ظرفی بریزید.
روغن زیتون و مقداری آویشن را با هم مخلوط کرده پاستا را به آن آغشته کنید. سپس از سس قارچ روی فارفاله ریخته و همراه میگوها سرو کنید.
طرز تهیه سس قارچ فارفاله میگو
ابتدا پیاز را خلال نازک کرده و در کمی روغن مایع تفت می دهیم . بعد از این که پیازطلایی رنگ شد، قارچ را خرد کرده به آن اضافه می کنیم، بعد از حدود 5 دقیقه از روی شعله برداشته به آَن مایونز، ماست، کچاپ و ادویه اضافه کرده و حسابی باهم مخلوط کنید.